Υποψήφιος για τον πάγκο της Ρεάλ ο Μίτσελ - iefimerida.gr

Υποψήφιος για τον πάγκο της Ρεάλ ο Μίτσελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοινό μυστικό είναι πλέον η αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από τον πάγκο της Ρεάλ στη λήξη της φετινής περιόδου και ο ισπανικός Τύπος έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει το διάδοχό του. Ο Μίτσελ είναι ένα από τα τέσσερα ονόματα που παίζουν δυνατά στο ρεπορτάζ της «βασίλισσας» με τον Γιούργκεν Κλοπ φυσικά να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θα ήθελε να αναλάβει κάποια στιγμή τον πάγκο της ομάδας με την οποία πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Εκεί ακριβώς στέκεται και το σημερινό δημοσιεύμα της «AS», το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν έχει ομάδα από τον Ιανουάριο, όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ έχει την υποστήριξη του "Μπερναμπέου". Ιστορική μορφή (129 γκολ σε 560 ματς με την Ρεάλ από το 1984 μέχρι το 1996), ενώ έχει προπονήσει την Καστίγια το 2006-07. Γνώστης της ομάδας. Έπειτα, προπόνησε την Χετάφε, την Σεβίλλη και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έφτασε στους "16" του Champions League (κέρδισε 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Εκεί κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο».

Εκτός φυσικά από τον Μίτσελ, στο ρεπορτάζ αναφέρεται το όνομα του Γιούργκεν Κλοπ, του Γιόακιμ Λεβ αλλά και του Ζινεντίν Ζιντάν ενώ αουτσάιντερ θεωρείται ο τεχνικός της Πόρτο Χούλεν Λοπετέγι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίτσελ Ολυμπιακός Ρεάλ Μαδρίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ