Το Peugeot 308R Hybrid έχει 500 άλογα και είναι τετρακίνητο - iefimerida.gr

Το Peugeot 308R Hybrid έχει 500 άλογα και είναι τετρακίνητο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H πιο σπορ και hardcore εκδοχή του Peugeot 308 είναι η R Hybrid, η οποία θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Σαγκάης, ξεχωρίζει με το πιο επιθετικό στυλ και τη διχρωμία του αμαξώματός της –μπλε μπροστά, μαύρο ματ πίσω- καθώς και με την απόδοση του υβριδικού συστήματος πρόωσής της.

Το οποίο αποτελείται από τον τετρακύλινδρο βενζίνης THP των 1.600 κυβικών και των 270 ίππων και από δύο ηλεκτροκινητήρες των 115 ίππων –ένας σε κάθε άξονα. Η μέγιστη συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 500 ίππους, ενώ η απόδοση εξαρτάται από το πρόγραμμα λειτουργίας που επιλέγει κάθε φορά ο οδηγός.

Στο Track τα άλογα είναι 400, καθώς λειτουργούν ο κινητήρας βενζίνης με τον πίσω ηλεκτροκινητήρα, στο Road -προορίζεται για την καθημερινή κίνηση και ο πίσω ηλεκτροκινητήρας δρά επικουρικά με αυτόν της βενζίνης- 300, ενώ στο ZEV ο πίσω ηλεκτροκινητήρας είναι ο βασικός, με τον εμπρός να λειτουργεί υποβοηθητικά.

Στην καλύτερη κάθε φορά περίπτωση πάντως το 0-100 έρχεται σε 4,0 δεύτερα, η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250, η μέση κατανάλωση είναι λίγο πάνω από τα 3 λίτρα και οι εκπομπές CO2 δεν ξεπερνούν τα 70 γραμμάρια.

Το Peugeot 308R Hybrid έχει 500 άλογα και είναι τετρακίνητο | iefimerida.gr 0
Το Peugeot 308R Hybrid έχει 500 άλογα και είναι τετρακίνητο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Peugeot Hybrid
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ