Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει - iefimerida.gr

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι θαυμαστές της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα ενθουσιαστούν στην είδηση ότι η πρωταγωνίστρια του Sex And The City θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές τους οθόνες με μία νέα σειρά.

Η σειρά που θα είναι κωμική θα προβάλλεται από το HBO, θα λέγεται Divorce και κάθε επεισόδιο της θα διαρκεί 30 λεπτά. Σε αυτή η 50χρονη πλέον Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα υποδύεται ένα ρόλο που θα μοιάζει πολύ στην Κάρι, μόνο που θα είναι σε μεγαλύτερη ηλικία, πιο ώριμη και αντιμέτωπη με την κρίση της μέσης ηλικίας.

Η Φράνσις, όπως λέγεται ο χαρακτήρας της, ξαφνικά ξεκινά να επαναπροσδιορίζει τη ζωή της και τον γάμο της, ενώ διαπιστώνει ότι ένας χωρισμός και μία νέα αρχή είναι πολύ πιο δύσκολη από όσο νόμιζε.

Όπως αποκάλυψε το HBO στη Huntington Post, τα γυρίσματα θα γίνουν στη Νέα Υόρκη και το σενάριο έχει να κάνει με ένα πολύ μακρύ διαζύγιο.

Δίπλα στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, θα βρίσκονται οι Τόμας Χέιντεν, που θα υποδύεται το σύζυγό της, η Μόλυ Σάνον και Τάλια Μπάλσαμ που υποδύονται τις φίλες της που την στηρίζουν σε κάθε δυσκολία.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει  | iefimerida.gr 0

Η Τάλια Μπάλσαμ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει  | iefimerida.gr 1

Η Μόλυ Σάνον

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει  | iefimerida.gr 2
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει  | iefimerida.gr 3
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάρα Τζέσικα Πάρκερ DIVORCE HBO
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ