Κρατάει Μαυρία ο Παναθηναϊκός - Μένει ελεύθερος από την Σάντερλαντ - iefimerida.gr

Κρατάει Μαυρία ο Παναθηναϊκός - Μένει ελεύθερος από την Σάντερλαντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Χάρης Μαυρίας, επιστρέφοντας στην Ελλάδα σε μόνιμη βάση μετά τη μεταγραφή του στη Σάντερλαντ το 2013.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να πείσει την αγγλική ομάδα μετά τη μεταγραφή του πριν από 1,5 χρόνο, η οποία κόστισε στις «Μαύρες Γάτες» περίπου 3 εκ. ευρώ. Ο Μαυρίας αγωνίζεται από τον Ιανουάριο δανεικός στους πράσινους, με τους οποίους αναμένεται να υπογράψει κανονικό συμβόλαιο μετά το τέλος της σεζόν, οπότε και θα οριστικοποιηθεί η ελευθερία του από τη Σάντερλαντ. Πάντως ο Μαυρίας δεν αναμένεται να είναι η μοναδική «αγγλική αγορά» αφού το όνομα του Αμπέντ επιστρέφει στο ρεπορτάζ του τριφυλλιού. Ο μέσος της Νιούκαστλ ήταν βασικός και αναντικατάστατος κατά την περσινή σεζόν, όταν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού. Τα αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι φέτος δεν κατάφερε να πείσει τις «καρακάξες» και δεν αποκλείεται να γίνει ξανά κίνηση από τους πράσινους για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ