Πρώτη 100άρα μετά από 11 χρόνια για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα - iefimerida.gr

Πρώτη 100άρα μετά από 11 χρόνια για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία 15 χρόνια έχοντας ως βασικό όπλο την αμυντική του λειτουργία. Οι 100 πόντοι που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα στο 2ο παιχνίδι της σειράς των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, έφεραν ένα αρνητικό ρεκό στην επιφάνεια καθώς το τριφύλλι δεν είχε δεχθεί... 100άρα για σχεδόν 11 χρόνια.

Ήταν μόλις η 4η αναμέτρηση σ'αυτά τα χρόνια που ο Παναθηναϊκός δέχθηκε 100 ή περισσότερους πόντους. Η αρχή έγινε το 2003 όταν επικράτησε της Σιένα με σκορ 111-103 ενώ ακολούθησαν άλλες δύο αναμετρήσεις με την άμυνά του να δέχεται τριψήδιο αριθμό πόντων. Τον Ιανουάριο του 2004 επικράτησε της Σκίπερ Μπολώνια με σκορ 118-114 στην Ιταλία ενώ δύο μήνες μετά ηττήθηκε από την Μπενετόν με 111-101. Η χθεσινή ήταν μόλις η 4η αναμέτρηση, στην οποία οι πράσινοι δέχθηκαν 100 πόντους στην Ευρωλίγκα, γεγονός που δείχνει ίσως και την αδυναμία του να ελέγξει το ρυθμό απέναντι στην υπερομάδα της ΤΣΣΚΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μπάσκετ Ευρωλίγκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ