Γιατί η Κάρλα Μπρούνι ερωτεύτηκε τον Σαρκοζί; - iefimerida.gr

Γιατί η Κάρλα Μπρούνι ερωτεύτηκε τον Σαρκοζί;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έγκυος Κάρλα Μπρούνι έδωσε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε τί ήταν αυτό που την έκανε να ερωτευτεί τον Νικολά Σαρκοζί.
Η Κάρλα Μπρούνι που έχει στο παρελθόν παραδεχτεί πως είναι «μάλλον αριστερών πεποιθήσεων» , αυτή τη φορά εξήγησε πως παρά τις αντίθετες με τον συντηρητικό δεξιό σύζυγό της πολιτικές της θέσεις, ερωτεύτηκε τον Σαρκοζί γιατί αγαπά την κηπουρική! Ναι καλά ακούσατε, η Κάρλα είπε πως όταν πρωτογνώρισε τον Νικολά και βόλταραν στους κήπους του προεδρικού μεγάρου στο Παρίσι, ο Νικολά της έλεγε τα ονόματα από όλα τα λουλούδια: «'Ηξερε ακόμα τις λατινικές τους ονομασίες και όλες τις λεπτομέρειες για τα τριαντάφυλλα και τις τουλίπες» . Αυτό μάλλον ενθουσίασε την Κάρλα που προσθέτει: « Είπα στον εαυτό μου: Θεέ μου όχι μόνο είναι πρόεδρος της Γαλλίας αλλά ξέρει και τα ονόματα από τα λουλούδια. Είναι απίστευτο!».
Άσε μας ρε Κάρλα... αν είναι να ενθουσιάζεσαι έτσι να σου γνωρίσουμε και τον Νικοπολίδη που παίζει και μπάλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ