7 περίεργα Tattoo! - iefimerida.gr

7 περίεργα Tattoo!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν λέμε, ωραίες οι γοργόνες και οι άγκυρες, ωραία τα αστεράκια και τα αρχικά ονομάτων, αλλά το τατουάζ είναι τέχνη, πρωτοπορία και έμπνευση. Οι παρακάτω άνθρωποι τόλμησαν και "χτύπησαν" μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τατουάζ που έχουμε δει!

1. "Ένωσε τις τελείες". Η κοπέλα σταυρόλεξο προκαλεί να φανταστείς ποιο σχέδιο κρύβεται πίσω από τις τελείες στο πόδι της.

2. "Ισόβια Γυαλιά". Ο κύριος της φωτογραφίας, τατουαζόπληκτος όπως φαίνεται, φοράει τα γυαλιά σε όλους με το τατουάζ σε σχήμα κοκκάλινων γυαλιών που "βαράει" καταπρόσωπο!

3. "Πίνακας Οφθαλμιάτρου". Φορητό οφθαλμιατρείο κατάντησε τη πλάτη του ο τολμηρός κύριος της φωτογραφίας. Μπορείς να διαβάσεις τι γράφει χαμηλά στη μέση;

4. "Χάρτης του Μετρό". Είσαι ερωτευμένος με τα ΜΜΜ; Απολαμβάνεις να πληρώνεις 1.40 κάθε μιάμιση ώρα; Ε, μπορείς και εσύ να βαρέσεις τους σταθμούς του μετρό στη κοιλιά σου. Θα κάνεις τους πάντες να θα θέλουν να δουν το τερματικό σταθμό της διαδρομής.

5. "Το σκονάκι". Είσαι ξεχασιάρης; Ή απλά θες να κάνεις σκονάκι για τις πανελλήνιες; Το μπλοκάκι στο χέρι σου είναι λευκό, και το συμπληρώνεις καθημερινά: "αυγά, ψωμί, χλωρίνη, σερβιέτες" / "ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ".

6. "Μετρητής Πέους". Που να τρέχεις να βρίσκεις μεζούρα και μέτρο; Απλά "χτύπα" μια αρίθμιση στο προσαγωγό και μπορείς να παρακολουθείς την πρόοδο της επιμήκυνσης που πλήρωσες τόσο ακριβά.

7. "π". Καμμένος με τα μαθηματικά; Πεπερασμένη ιδιοφυΐα άλγεβρας και της γεωμετρίας; Κάνε τώρα το tattoo που τόσο θα ποθούσε ο Ευκλείδης και συμπλώνε κάθε τόσο τα ψηφία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tattoo περίεργα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ