Αυλαία για το θρίλερ του Εθνικού Θεάτρου τις προσεχείς ημέρες - iefimerida.gr

Αυλαία για το θρίλερ του Εθνικού Θεάτρου τις προσεχείς ημέρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σιβυλλική δήλωση του Νίκου Ξυδάκη σήμερα, δείχνει πως το θρίλερ με το Εθνικό Θέατρο και την απόλυτη ρήξη του υπουργού Πολιτισμού με τον καλλιτεχνικό διευθυντή έφτασε στο τέλος της.

Πολλά ήταν τα επεισόδια που γράφτηκαν μετά την άρνηση του Σωτήρη Χατζάκη να υποβάλλει την παραίτησή του στον Νίκο Ξυδάκη ο οποίος αναζητεί νέα πρόσωπα για να εφαρμόσει το όραμά του για το Εθνικό Θέατρο, όπως δήλωνε σε σχετική ανακοίνωση. Τώρα γράφεται το τελευταίο όπως εκτιμά ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού.

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο Εθνικό Θέατρο, στο περιθώριο συνέντευξής Τύπου για το ΤΑΠ, ο Νίκος Ξυδάκης είπε πως το θέμα τελειώνει εντός των προσεχών, ημερών αφού «έχει γίνει η νόμιμη διαδικασία και η πλήρης εφαρμογή όλων των νόμων.» Μάλιστα επανέλαβε τη φράση όταν του ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ