Ο Αδωνις Γεωργιάδης απαγγέλλει ποίημα στη Ζωή: «Σε καρτερούσα κι είπα να τη, μα ήταν η αυγούλα...» - iefimerida.gr

Ο Αδωνις Γεωργιάδης απαγγέλλει ποίημα στη Ζωή: «Σε καρτερούσα κι είπα να τη, μα ήταν η αυγούλα...»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία έκπληξη επιφύλασσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία έφτασε καθυστερημένη σήμερα το πρωί στη Βουλή.

Μόλις ο βουλευτής της ΝΔ είδε την πρόεδρο της Βουλής, της αφιέρωσε ένα ποίημα του Γιώργου Δροσίνη και άρχισε να απαγγέλλει.

«Σε καρτερούσα και είπα να τη, μα ήταν η αυγούλα στις κορφές και η αμυγδαλιά στο μονοπάτι, ίδιες και οι τρεις σαν αδερφές», είπε ο κ. Γεωργιάδης προς την κα Κωνσταντοπούλου, η οποία καθυστέρησε μια ώρα να πάει στη συνεδρίαση.

Χάος ξανά στη Βουλή

Κακός χαμός έγινε στη Βουλή, καθώς μόλις έφτασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην αίθουσα της Ολομέλειας για τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄, αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση. Ο λόγος, όπως ισχυρίστηκε η πρόεδρος της Βουλής, ήταν ότι στην αίθουσα δεν βρισκόταν η πλειοψηφία, αλλά μόλις 57 βουλευτές. Ετσι αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση μέχρι οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες να αποφασίσουν να συγκεντρώσουν τους βουλευτές τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ