Πάρτι πρόκρισης από Σουάρες και Μπαρτσελόνα - Θρίαμβος της Πόρτο απέναντι στην Μπάγερν [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάρτι πρόκρισης από Σουάρες και Μπαρτσελόνα - Θρίαμβος της Πόρτο απέναντι στην Μπάγερν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαρτσελόνα και Πόρτο πέτυχαν σπουδαίες νίκες απέναντι σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα με σκορ 3-1, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τη μεγαλύτερη νίκη των πρώτων αγώνων στα προημιτελικά σημείωσε η Πόρτο, η οποία επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου 3-1 στο «Ντραγκάο» αποκτώντας μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Πορτογάλοι μπήκαν αφηνιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο και αιφνιδίασαν απόλυτα τους Βαυαρούς. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Τζάκσον Μαρτίνεζ, έκλεψε την μπάλα από τον Τσάμπι Αλόνσο, μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Νόιερ και ο Κουαρέσμα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-0

Ο ίδιος παίκτης στο 10ο λεπτό έβαλε ξανά φωτιά στο «Ντραγκάο» πετυχαίνοντας με ωραίο πλασέ το 2-0 για την Πόρτο

Κάπου εκεί η Μπάγερν προσπάθησε να συνέλθει, άρχισε να κυκλοφορεί την μπάλα και έφτασε στη μείωση του σκορ με τον Αλκαντάρα να πλασάρει από κοντά για το 2-1.

Ωστόσο η άμυνα της Μπάγερν συνέχισε να πελαγοδρομεί. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πόρτο άφησε χώρο στους Γερμανούς και στο 66΄ο Τζάκσον Μαρτίνεζ νίκησε τον Νόιερ για το τελικό 3-1 υπέρ των Πορτογάλων

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται από σήμερα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αφού κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το «Παρκ ντε Πρενς» επικρατώντας 3-1 της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και Μάρκο Βεράτι, έχασαν στο ξεκίνημα του αγώνα και τον Τιάγκο Σίλβα, στη θέση του οποίου πέρασε ο Νταβίντ Λουίζ. Η Μπαρτσελόνα από το ξεκίνημα του αγώνα έβρισκε πολλούς κενούς διαδρόμους και σε μια κόντρα επίθεση, η ασίστ του Μέσι έβγαλε μόνο του τον Νεϊμάρ απέναντι στον Σιρίγκου με τον Βραζιλιάνο να μην αστοχεί.

Η Παρί αν και προσπάθησε να πάρει την κατοχή της μπάλας, δυσκολευόταν στη δημιουργία φάσεων και στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σουάρες με μια εκπληκτική ενέργεια και αφού πέρασε τρεις αντιπάλους, πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το 2-0 υπέρ των Καταλανών.

Όμως ο Ουρουγουανός δεν σταμάτησε εκεί. Στο 79ο λεπτό, πέτυχε στο ένας εναντίον ενός τον Νταβίντ Λουίζ και αφού του πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια, την έστειλε στο παραθυράκι της Παρί από το ύψος του πέναλτι, διαμορφώνοντας εντυπωσιακά το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν να μειώσει τρία λεπτά αργότερα όταν ο Φαν ντερ Βιλ δοκίμασε ένα σουτ της απελπισίας, ο Ματιέ έβαλε το πόδι του, άλλαξε την πορεία της μπάλας και νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το τελικό 3-1 υπέρ της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ