Katy Perry: «Άντε γαμ..ου, φύγε από τη σκηνή μου» [βίντεο] - iefimerida.gr

Katy Perry: «Άντε γαμ..ου, φύγε από τη σκηνή μου» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 24χρονος βραζιλιάνος καθηγητής Julio Cesar de Salvo για λίγα λεπτά ένιωσε πως βρίσκεται στα ουράνια, αφού η τραγουδίστρια Katy Perry τον φίλησε και τον αγκάλιασε ηδονικά λίγο πριν τον αρχίσει στα... καντήλια.
Ο τυχερός 24χρονος φαν της Katy βρέθηκε στην πρόσφατη συναυλία της Katy Perry στα πλαίσια του διάσημου μουσικού φεστιβάλ Rock in Rio στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων ονόματα όπως οι Red Hot Chilli Peppers, οι Slipknot και ο Stevie Wonder και την ώρα που η σέξι Katy Perry βρίσκονταν επί σκηνής κατάφερε να ξεφύγει από τους σεκιουριτάδες και να βρεθεί ένα βήμα από την αγαπημένη του σταρ. Η οποία αρχικά όχι μόνο δεν τον έδιωξε, αλλά τον αγκάλιασε, κοίταξε και σχολίασε τον... ανδρισμό του, τον φίλησε και πάνω που αυτός χάρηκε για τα καλά τον διαολόστειλε λέγοντας «Get the fuck off my stage». Ωραίοι τρόποι Katy, μπράβο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ