Υπάρχει πολωνικό super car; - iefimerida.gr

Υπάρχει πολωνικό super car;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούγεται περίεργο αλλά πράγματι υπάρχει πολωνικό super car. Έχει το περίεργο όνομα Arrinera Hussarya και φέτος έκανε την εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτων της Πολωνίας αναβαθμισμένο και πιο κοντά στην έκδοση παραγωγής του –αν ποτέ υπάρξει.

Κινητήρας του Hussarya είναι ο V8 των 6.200 κυβικών της GM που αποδίδει 650 ίππους, οι οποίοι καταλήγουν στους πίσω τροχούς, ενώ σύμφωνα με τους Πολωνούς, το 0-100 έρχεται σε μόλις 3,2 δεύτερα και η τελική του φτάνει τα 340.

Στόχος είναι η παραγωγή περίπου 100 μονάδων το χρόνο με τιμή που θα ξεκινά από 160.000 ευρώ. Στις 200.000 ευρώ θα είναι οι πρώτες ειδικές εκδόσεις λανσαρίσματος, ενώ το ερώτημα εδώ είναι αν και πόσο θαρραλέοι θα βρεθούν που δεν θα επιλέξουν μια κλασική και καθιερωμένη επιλογή για τα 160 ή τα 200 χιλιάρικά τους και θα καταλήξουν στο πολωνικό όπλο. Δύσκολη υπόθεση…

Υπάρχει πολωνικό super car; | iefimerida.gr 0
Υπάρχει πολωνικό super car; | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ