Πώς να κάνετε διακοπές σαν κροίσοι πληρώνοντας σαν... κοινοί θνητοί [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς να κάνετε διακοπές σαν κροίσοι πληρώνοντας σαν... κοινοί θνητοί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όνειρα για πολυτελείς διακοπές, όπως αυτές των πολυεκατομμυριούχων, μπορεί να μην είναι, τελικά, τόσο άπιαστα και για εμάς τους κοινούς θνητούς.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Daily Μail, η οποία, κάνοντας μια ενδελεχή έρευνα σε ταξιδιωτικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο, βρήκε τις λύσεις: Τεράστια πολυτελή γιοτ με 173 ευρώ την ημέρα, δωμάτια σε κάστρα φθηνότερα από ένα απλό ξενοδοχείο και ενοικιάσεις ιδιωτικών τζετ σε τιμές ενός οικονομικού αεροπορικού εισιτηρίου αλλάζουν όσα ξέραμε μέχρι τώρα, αποδεικνύοντας ότι η χλιδή δεν είναι προνόμιο μόνο των πλουσίων.

Αρκεί να ξέρετε πού να απευθυνθείτε, πώς να κάνετε τις αγορές σας και πότε να κάνετε κράτηση ώστε να γλιτώσετε μερικές... χιλιάδες ευρώ από το πορτοφόλι σας.

Η TravelMail διαθέτει έναν ειδικό οδηγό για να «διακοπάρετε» σαν εκατομμυριούχος, χωρίς να έχετε εξαψήφιο μισθό ή παχυλό τραπεζικό λογαριασμό.

Πώς να κάνετε διακοπές σαν κροίσοι πληρώνοντας σαν... κοινοί θνητοί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Νοίκιασε κι εσύ το ιδιωτικό σου τζετ

Αν νομίζετε ότι το να μισθώσετε ένα ιδιωτικό τζετ είναι προνόμιο για τύπους όπως η Μπιγιονσέ ή οι διπλωμάτες, απατάσθε. Η Jetsuite.com επιτρέπει σε όσους διαθέτουν ένα κατά πολύ μικρότερο τραπεζικό λογαριασμό να ενοικιάσουν ιδιωτικό τζετ με πολύ λιγότερα χρήματα.

Ψάξτε στο εν λόγω site το SuiteDeals, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής όπου οι πτήσεις με ένα τζετ από τη Μ. Βρετανία προς τις ΗΠΑ ξεκινούν από 511 ευρώ για μια διαδρομή ή επιλέξτε την υπηρεσία εγγραφής για να ενημερώνεστε μέσω sms αν είναι διαθέσιμη μια διαδρομή που επιλέξατε την τελευταία στιγμή.

Πώς να κάνετε διακοπές σαν κροίσοι πληρώνοντας σαν... κοινοί θνητοί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τα δρομολόγια και οι ώρες των προσφορών είναι περιορισμένα, αλλά αν είστε ευέλικτος θα αποζημιωθείτε για το ταξίδι. Για ένα γκρουπ ταξιδιωτών η τιμή δεν θα διαφέρει πολύ από μια κοινή εμπορική πτήση.

Για ευρωπαϊκές ή διεθνείς πτήσεις, δοκιμάστε την PrivateFly's Empty Legs option. Εκεί μπορείτε να βρείτε κάποιον που έχει μισθώσει το τζετ για μια διαδρομή, χωρίς να το χρειαστεί στην επιστροφή του. Αντί να πάει πίσω άδειο το αεροπλάνο, η εταιρεία κάνει μέχρι και 75% έκπτωση στην τιμή. Αν είστε 8 άτομα, θα σας έρθει φθηνότερα από την EasyJet. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αυτή η δυνατότητα για τις πτήσεις Λονδίνο-Νέα Υόρκη με ένα Legacy 650, ή Λουξεμβούργο-Σιγκαπούρη με ένα Legacy 600 Executive.

Πώς να κάνετε διακοπές σαν κροίσοι πληρώνοντας σαν... κοινοί θνητοί [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ιδιωτικά νησιά και κάστρα

Συγκεκριμένες ιστοσελίδες, όπως οι Airbnb, HomeAway και VRBO, έχουν αλλάξει τον τρόπο που κάνουμε διακοπές.
Μείνετε σε κάστρο στο Lake District για μόλις 131 ευρώ τη μέρα, σε αρχοντικό στο Wiltshire με 208 ευρώ/ημέρα, σε ιδιωτικό νησί στις Φιλιππίνες 2.000 τ.μ με 324 ευρώ τη νύχτα, αν είστε παρέα 10 ατόμων που μένει σε διώροφο στην παραλία.

Η Airbnb κάνει ανάλογες προσφορές σε 35.000 πόλεις και 190 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οπως λένε οι υπεύθυνοι της εταιρείας, υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσει κανείς μοναδικές ταξιδιωτικές εταιρείες με τιμές που ξεκινούν από 14 ευρώ/μέρα και να μείνει σε διαμέρισμα για μια νύχτα, σε κάστρο για μια εβδομάδα, σε βίλα για έναν μήνα ή σε ένα δεντρόσπιτο για έναν χρόνο.

Πώς να κάνετε διακοπές σαν κροίσοι πληρώνοντας σαν... κοινοί θνητοί [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Πώς να κάνετε διακοπές σαν κροίσοι πληρώνοντας σαν... κοινοί θνητοί [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Χλιδάτα γιότ

Πώς να κάνετε διακοπές σαν κροίσοι πληρώνοντας σαν... κοινοί θνητοί [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Πώς να κάνετε διακοπές σαν κροίσοι πληρώνοντας σαν... κοινοί θνητοί [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Η ιστοσελίδα Getmyboat.com το Airbnb του κόσμου των γιοτ. Μπορείς να αναζητήσεις 28.000 σκάφη σε 135 διαφορετικές χώρες που ενοικιάζονται από τους ιδιοκτήτες τους ακόμα και με τη μέρα. Για παράδειγμα, ένα Sunseeker Predator 75 ποδών μπορεί να γίνει δικό σου με 173 ευρώ κατ' άτομο τη μέρα (δεδομένου ότι μιλάμε για 10μελή παρέα).

Επίσης, μπορεί κανείς να γλιτώσει από 15.000 έως και 70.000 ευρώ εάν κλείσει off season. Εξάλλου, όπως λένε και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, με την κλιματική αλλαγή, ο Μάιος, Ο Ιούνιος και Ο Σεπτέμβριος έχουν γίνει καλύτεροι μήνες για διακοπές στη Μεσόγειο από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Πώς να κάνετε διακοπές σαν κροίσοι πληρώνοντας σαν... κοινοί θνητοί [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Πώς να κάνετε διακοπές σαν κροίσοι πληρώνοντας σαν... κοινοί θνητοί [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Πανάκριβα αυτοκίνητα

Αν έχετε ερωτικό ραντεβού ή σχέδια για ρομαντικό γουικέντ, ένα σούπερ καρ μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή. Μια από τις εταιρείες που μπορεί να σας προμηθεύσει σούπερ καρς είναι η Premiere Velocity και τα χρεώνει με τη μέρα ή ακόμα και με την ώρα.

Μπορείτε να νοικιάσετε μια Αστον Μάρτιν DB9 από 586 ευρώ τη μέρα, μια Jaguar F-Type S 5.0 V8 για 408 ευρώ τη μέρα ή μια Porsche Boxster S για 242 ευρώ τη μέρα.

Πώς να κάνετε διακοπές σαν κροίσοι πληρώνοντας σαν... κοινοί θνητοί [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Επώνυμες τσάντες και ρούχα που δεν στοιχίζουν μια περιουσία

Εχετε κλείσει για το νησί, έχετε μισθώσει ιδιωτικό τζετ, αλλά η γκαρνταρόμπα; Υπάρχουν sites που μπορούν να βοηθήσουν και εδώ, αφού μπορείτε μέσω αυτών να δανειστείτε τσάντες διάσημων σχεδιαστών, φορέματα και γενικά ρούχα. Τέτοιο site είναι, για παράδειγμα, το fashionhire.co.uk, όπυ μπορείτε να νοικιάσετε μια τσάντα Chanel αξίας 2773 ευρώ για μόλις 180 ευρώ τον μήνα.

Όσο για ρούχα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δημιουργίες των οίκων Lanvin, Peter Pilotto, Ossie Clark ή hristopher Kane. Κατάλληλο site γι' αυτό το GirlMeetsDress, το DreamWardrobe ή το RentTheRunway.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ