«Βόμβα» στην Ντόρτμουντ: Ζήτησε να φύγει ο Γιούργκεν Κλοπ! [εικόνες] - iefimerida.gr

«Βόμβα» στην Ντόρτμουντ: Ζήτησε να φύγει ο Γιούργκεν Κλοπ! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως αποκαλύπτει η σημερινή «Bild» ο Γιούργκεν Κλοπ ζήτησε από την διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ να βρεθεί τρόπος να λυθεί το συμβόλαιο του!

O Γερμανός τεχνικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με την Ντόρτμουντ, ωστόσο όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ζήτησε να αποχωρήσει πρόωρα. Μετά από επτά χρόνια και τρεις τίτλους μοιάζει... εξαντλημένος τονίζεται στη «Bild» και ζήτησε να κάνει ένα διάλειμμα!

«Βόμβα» στην Ντόρτμουντ: Ζήτησε να φύγει ο Γιούργκεν Κλοπ! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεγάλη διαφορά με την Μπάγερν Μονάχου στην βαθμολογία, ο αποκλεισμός από την Γιουβέντους στο Champions League και οι συγκρούσεις με κάποιους παίκτες του, τον έφεραν στα... όρια του.

Μάλιστα, τονίζεται ότι διάδοχος του θα είναι ο 41χρονος Τόμας Τούτσελ, πρώην προπονητής της Μάιντζ. Στον οποίο μάλιστα αναφέρεται ότι θα προσφερθεί τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 20.000.000 ευρώ.

«Βόμβα» στην Ντόρτμουντ: Ζήτησε να φύγει ο Γιούργκεν Κλοπ! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ηδη πάντως κυκλοφορούν σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Κλοπ, από τους Αραβες της Μάντσεστερ Σίτι.

H επιβεβαίωση στην συνέντευξη Τύπου

Ο Γιούργκεν Κλοπ και η Ντόρτμουντ επιβεβαίωσαν τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του γερμανού τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου που έγινε εκτάκτως σήμερα το μεσημέρι.

Ο γερμανός προπονητής παραδέχθηκε ότι ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με την Ντόρτμουντ εξηγώντας και τους λόγους…

«Κανένας δεν πρέπει να είναι ευγνώμων απέναντί μου. Ήταν μια σχέση τίμια, στην οποία και οι δύο πλευρές έδωσαν και πήραν. Όπως σας είχα πει πολλές φορές, θα ενημέρωνα τους υπεύθυνους για την στιγμή που θα ένιωθα ότι δεν είμαι πια ο κατάλληλος προπονητής για αυτή την θαυμάσια ομάδα. Πιστεύω ότι η απόφαση αυτή είναι απόλυτα σωστή», τόνισε ο γερμανός και συνέχισε:

«Βόμβα» στην Ντόρτμουντ: Ζήτησε να φύγει ο Γιούργκεν Κλοπ! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Νομίζω ότι πλέον χρειάζονται πολλά πράγματα να αλλάξουν στην ομάδα. Αν έμενα και πάλι θα το έκανα, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και τώρα. Την απόφασή μου αυτή δεν την έχω ανακοινώσει στην ομάδα μέχρι τώρα. Θα το κάνω όμως. Ήταν μια εξαιρετική σχέση η οποία κράτησε επτά χρόνια. Σε αυτή την σχέση δεν υπήρχαν φάουλ, ούτε από την ομάδα προς εμένα, ούτε από τους οπαδούς, ούτε από κανέναν. Δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες σε κανέναν για αυτόν τον χωρισμό», υποστήριξε ο Κλοπ δηλώνοντας στο τέλος υπερήφανος για τα όσα έζησε και πέτυχε με την Ντόρτμουντ.

«Βόμβα» στην Ντόρτμουντ: Ζήτησε να φύγει ο Γιούργκεν Κλοπ! [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ