Παχύσαρκο μοντέλο απολύθηκε γιατί... αδυνάτισε [εικόνες] - iefimerida.gr

Παχύσαρκο μοντέλο απολύθηκε γιατί... αδυνάτισε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παχύσαρκο μοντέλο που κάποτε κέρδιζε έως και 2.000 λίρες την ημέρα απολύθηκε όταν αποφάσισε να αδυνατίσει κατά τρία νούμερα.

Η 37χρονη Ρεμπέκα Εξτον Ράσελ από το Ντάρμπι της Βρετανίας, φορούσε ρούχα νούμερο 46 και εργαζόταν για μεγάλες μάρκες συμπεριλαμβανομένων των Marks & Spencer, QVC και Dove.

Αλλά παρά τα χρήματα που της απέφερε, η ίδια κρυφά «μισούσε» το σώμα της και έτσι γράφτηκε σε μία αθλητική κατασκήνωση στρατιωτικού τύπου χάνοντας πάνω από 18 κιλά μέσα σε δύο μήνες και από 88 έπεσε στα 69 κιλά.

Και αν αυτό τη στοίχισε τελικά μία πραγματικά καλοπληρωμένη δουλειά, η ίδια δε το μετανιώνει: «πραγματικά δεν με πειράζει να χάσω τη δουλειά μου γιατί είμαι τόσο ευτυχισμένη με το σώμα μου πλέον» δηλώνει η ίδια μιλώντας στην Daily Mail. Πράγματι, η Ρεμπέκα είναι τώρα πάρα πολύ λεπτή για να χωρέσει σε οποιοδήποτε από τα ρούχα που θέλουν οι πελάτες της να φορέσει.

«Δεν με πείραξε γιατί, παρόλο που ήμουν πάντα πρόθυμη να χαμογελάω για τις κάμερες, ήμουν απελπιστικά δυστυχισμένη φορώντας νούμερο 46. Είχα ελάχιστο αυτοσεβασμό και είχε χάσει όλη την αυτοπεποίθηση μου. Το σώμα μου με ενοχλούσε. Ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου»

Τώρα η Ρεμπέκα έχει ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση με κοσμήματα και δώρα με την επωνυμία Rebecca Louise, που υπάρχει online αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη τη Βρετανία.

Μάλιστα πρόσφατα λάνσαρε και μια νέα συλλογή κοσμημάτων στα οποία είναι χαραγμένες οι ίδιες φράσεις αυτοπεποίθησης που τη βοήθησαν μέσα από τις δικές της δύσκολες στιγμές.

Παχύσαρκο μοντέλο απολύθηκε γιατί... αδυνάτισε [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Παχύσαρκο μοντέλο απολύθηκε γιατί... αδυνάτισε [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Παχύσαρκο μοντέλο απολύθηκε γιατί... αδυνάτισε [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Παχύσαρκο μοντέλο απολύθηκε γιατί... αδυνάτισε [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κιλά μοντέλο παχυσαρκία πάχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ