Ευρωπαίος αξιωματούχος: Είναι «απλώς αδύνατο» να συνεργαστούμε με την ελληνική κυβέρνηση - iefimerida.gr

Ευρωπαίος αξιωματούχος: Είναι «απλώς αδύνατο» να συνεργαστούμε με την ελληνική κυβέρνηση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού και ήδη από χθες έχει γίνει ξεκάθαρο από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Κομισιόν πως η Ελλάδα έχασε το Eurogroup της 24ης Απριλίου, Ευρωπαίος αξιωματούχος φέρεται να δηλώνει πως η συνεργασία με την ελληνική πλευρα είναι αδύνατη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, ένας κορυφαίος αξιωματούχος της ευρωζώνης, ο οποίος δεν κατονομάζεται, φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα πως η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση είναι «απλώς αδύνατη».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το αίσθημα που κυριαρχεί στους ευρωπαϊκούς Θεσμούς είναι «απογοήτευση, απελπισία και παραίτηση» από οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση και οι αξιωματούχοι προβλέπουν ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup της 24ης Απριλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ