Ιταλίδα νύφη με πέπλο μήκους 3 χιλιομέτρων! [photos] - iefimerida.gr

Ιταλίδα νύφη με πέπλο μήκους 3 χιλιομέτρων! [photos]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιταλίδα Elena de Angelis πήρε πολύ στα σοβαρά την υπόθεση του γάμου της και όταν υποσχέθηκε στους φίλους της πως θα κάνει έναν γάμο που θα αφήσει εποχή το εννοούσε.
Και πράγματι φρόντισε να φορέσει ένα βέλο που μπήκε στο βιβλίο Guinness. Συγκεκριμένα η γλυκύτατη Elena και ο σύζυγός της, ο Ferdinand Pucci, κάλεσαν την περασμένη εβδομάδα χιλιάδες κόσμο στον γάμο τους που έγινε στην Νάπολη. Η τεράστια λίστα καλεσμένων δεν ήταν μόνο μέρος της όλης εξτραβαγκάντζας αλλά και απαραίτητη προϋπόθεση για να βρεθούν οι 600 εθελοντές μεταξύ των καλεσμένων που χρειάστηκαν για να σηκώσουν το τεράστιο βέλο.
Ο σχεδιαστής του νυφικού και του βέλους δήλωσε πως θεώρησε μεγάλη τιμή το γεγονός ότι του ζητήθηκε να σχεδιάσει το μεγαλύτερο βέλο του κόσμου και ο ίδιος το χαρακτήρισε «ένα σύμβολο της ειρήνης και της ελπίδας», αλλά και «στιγμή-σταθμό στην καριέρα του». Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο-υπερπαραγωγή

Ιταλίδα νύφη με πέπλο μήκους 3 χιλιομέτρων! [photos] | iefimerida.gr 0
Ιταλίδα νύφη με πέπλο μήκους 3 χιλιομέτρων! [photos] | iefimerida.gr 1
Ιταλίδα νύφη με πέπλο μήκους 3 χιλιομέτρων! [photos] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ