Τα ζώδια της Τετάρτης 15 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 15 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Οι συζητήσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας είναι δύσκολες σήμερα για εσάς τους Κριούς, ενώ τα οικογενειακά σας είναι αυτά που σας απασχολούν. Με την παρουσία του Ερμή στον Ταύρο ( ως το τέλος του μήνα) αρχίζει μια περίοδος στη διάρκεια της οποίας τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά καλά. Η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα που μπορείτε να κάνετε όσοι έχετε γενέθλια σήμερα και αύριο, θα πρέπει όμως να προσέχετε τις υπερβολές σε οικονομικά σας θέματα, στα οποία ίσως είναι αναμεμιγμένα και αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή λοιπόν, ο τρόπος που ενεργείτε φαίνεται να είναι λίγο πεισματάρικος αλλά και υπερβολικός.

Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους η σημερινή ημέρα δεν είναι και τόσο καλή, με την Αφροδίτη (κυβερνήτη πλανήτη σας) απέναντι από τον Κρόνο να δείχνει προβλήματα τόσο σε εργασιακό επίπεδο όσο και σε οικονομικό. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 Μαΐου αποφύγετε γενικότερα να δημιουργήσετε εντάσεις, καθώς μια απρόβλεπτη δυσαρμονία σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να σας φορτίσει, καθώς υπάρχουν και νομικές ή διαδικαστικές πιέσεις. Κάποιοι φίλοι μπορεί να αποδειχθούν απατηλοί. Η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο σας πληροφορεί και σας αποκαλύπτει τα όσα γίνονταν πίσω από την πλάτη σας όλον αυτόν τον καιρό. Προσέχετε λοιπόν.

Δίδυμοι
Η παρουσία του Ερμή(κυβερνήτη πλανήτη σας) στον Ταύρο, κάνει εσάς τους Διδύμους να πατάτε πιο σταθερά στα πόδια σας , να μαθαίνετε πράγματα, έστω και αν υπάρχει αρκετό κουτσομπολιό σε βάρος σας. Όμως, η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, τουλάχιστον για την σημερινή ημέρα, δεν είναι καθόλου ευεργετική για να οριστικοποιήσετε μια σχέση, μια συνεργασία ή για να κλείσετε μια συμφωνία. Για εσάς μάλιστα που έχετε γεννηθεί γύρω στις 26 Μαΐου, η όψη της Αφροδίτης είναι απαγορευτική για σχέσεις και συνεργασίες, ακόμη και για τις ερωτικές σας σχέσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο αποφύγετε να προκαλέσετε με τις ενέργειες και τις κινήσεις σας, ενώ μια κίνηση ή μια υπερβολή εκ μέρους των φίλων σας μπορεί να αποβεί πολύ επιζήμια για εσάς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο. Έτσι λοιπόν, αφήστε να περάσει αυτή η εβδομάδα η οποία δημιουργεί λίγο παράλογες ή υπερβολικές κινήσεις. Παρά το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη σας ευνοεί, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, κάτι που γίνεται πίσω από την πλάτη σας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Καρκίνος
Οι μυστικές επαφές ή οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται για εσάς τους Καρκίνους, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, απέναντι από τον Κρόνο, να δείχνει προβλήματα στην εργασία ίσως ακόμη και στην υγεία σας, αλλά και σημαντικά οικογενειακά σας θέματα που δεν φαίνεται να πηγαίνουν τόσο καλά όσο εσείς θα θέλατε. Αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους σας με τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη του Σαββατοκύριακου μπορεί να πιέσει δυσαρμονικά τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ας είστε λοιπόν προσεκτικοί. Η σημερινή ημέρα μπορεί να σας δείξει ότι οι σκέψεις σας για ένα ταξίδι ή κάποιο σχέδιό σας είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Τα πράγματα αργότερα μπορεί να βελτιωθούν, ιδιαίτερα μάλιστα στον οικονομικό τομέα! Αν αυτή την εβδομάδα δεν κάνετε περίεργες κινήσεις, τα πράγματα αργότερα θα είναι ιδιαίτερα βολικά για εσάς.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες δεν είναι μια καλή ημέρα η σημερινή για να συναντηθείτε με τους φίλους σας και να συζητήσετε για θέματα που σας απασχολούν. Ακόμη, μια κίνησή σας που έχει σχέση με τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα ίσως να μην πρέπει να την κάνετε. Μπορεί εσείς να σταθεροποιείτε κάποια σχέδιά σας, όμως η ατμόσφαιρα στο φιλικό σας περιβάλλον ή στη συλλογική δουλειά δεν είναι τόσο ευχάριστη. Αρχίζει τώρα μια περίοδος που θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά σας, όμως, όσο περνούν οι ημέρες μπορεί να κάνετε μια κίνηση υπερβολής που θα είναι εντελώς επιζήμια για εσάς, ειδικά να έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Αυγούστου. Μπορεί ο Δίας να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, αλλά μια υπερβολή θα σας βλάψει. Αποφύγετε νομικές διαδικαστικές υποθέσεις, και ρίξτε γενικότερα τους τόνους. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα αλλά και από τις εντάσεις.

Παρθένος
Η νέα θέση του Ερμή στον Ταύρο είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς, Παρθένοι μου, καθώς σας ανοίγει δρόμους για συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Η σημερινή ημέρα όμως δεν είναι καθόλου καλή για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 28 Αυγούστου! Προσέχετε πάρα πολύ, ενδεχομένως να υπάρξει μια δυσάρεστη κατάσταση, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Όσοι είστε γεννημένοι γενικότερα τον Αύγουστο, προσέχετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους φίλους σας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σας παρασύρει σε ένα οικονομικό θέμα το οποίο δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για εσάς.

Ζυγός
Σήμερα δεν είναι μια καλή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς, καθώς μπορεί να έχετε πολύ σημαντικές εντάσεις που δημιουργούν μια δυσάρεστη κατάσταση, με τις εντάσεις αυτές να προέρχονται είτε από κάποιο ταξίδι είτε από τους φίλους σας. Μην αναμίξετε τους φίλους με τα συναισθηματικά σας γιατί θα σας κλονίσουν. Στον χώρο της εργασίας σας αποφύγετε να δημιουργήσετε μια αβέβαιη κατάσταση. Όσο περνούν οι ημέρες προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας οι οποίες θα μπορούσαν να πάρουν μια νέα τροπή και μάλιστα εξαιτίας των οικονομικών.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί, ενώ σήμερα, με την Σελήνη να βρίσκεται σε ευνοϊκό για εσάς ζώδιο, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βαθιά μέσα σας, ψυχολογικά και συναισθηματικά δεν φαίνεται να είστε και τόσο ευχαριστημένοι. Προσέχετε λοιπόν. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Νοεμβρίου θα πρέπει αυτές τις ημέρες (ως το τέλος της εβδομάδας) να προσέχετε τις κινήσεις σας, καθώς μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος ή μια υπερβολή η οποία θα σας κοστίσει. Προσοχή λοιπόν.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να συζητήσετε για μια σχέση ή μια συνεργασία σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 Νοεμβρίου. Ενδεχομένως να δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως εσείς τα νομίζατε ή τα θέλατε, με μια ελπίδα που είχατε να μην είναι έτσι ακριβώς που την πιστεύατε. Η Νέα Σελήνη ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Βέβαια, την περίοδο αυτή, λόγω μια υπερβολής που κάνετε, θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή με τα μελλοντικά σας σχέδια (που μπορεί να είναι και για νομικές διαδικαστικές σας υποθέσεις) δεν φαίνεται να έχουν αίσια κατάληξη.

Αιγόκερως
Η νέα θέση του Ερμή στον Ταύρο είναι μια ευχάριστη θέση για εσάς τους Αιγόκερους, που φέρνει ειδήσεις, πληροφορίες, συζητήσεις και συναντήσεις, αν και, σε οικογενειακό επίπεδο, υπάρχει κάποια ένταση. Ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο ( κυρίως γύρω στις 2-3 του μήνα) βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, προς το τέλος της εβδομάδας ενδεχομένως είτε να μην χειριστείτε σωστά ένα οικονομικό θέμα, είτε για ένα οικονομικό θέμα να μην μπορέσετε να ρυθμίσετε κάποιες υποθέσεις σας. Η Νέα Σελήνη πιέζει τους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών, με ένα οικογενειακό θέμα να σας φορτίζει.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο, μπορεί να βρίσκεστε σε μια ευχάριστη περίοδο, σήμερα όμως να είστε προσεκτικοί και να μην αναμίξετε τους φίλους σας με τα προσωπικά ή τα οικονομικά σας τα οποία αυτή την περίοδο είναι κάπως περιορισμένα. Όμως, πολύ περισσότερη προσοχή πρέπει να δείξετε ως το τέλος της εβδομάδας εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2 Φεβρουαρίου! Εσείς θα πρέπει να προσέχετε πολύ τις κινήσεις σας μέσα στην οικογένεια ή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας οι οποίες φαίνεται να παίρνουν ένα νέο δρόμο. Οι ημέρες δείχνουν μια υπερβολή που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε ατυχήματα λόγω απροσεξίας, ακόμη και σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα. Προσέχετε λοιπόν.

Ιχθείς
Ιχθύες μου, μπορεί η Σελήνη να βρίσκεται σήμερα στο δικό σας ζώδιο, όμως δεν είναι μια καλή ημέρα για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23 Φεβρουαρίου. Ένα οικογενειακό ή ένα επαγγελματικό θέμα σας δημιουργεί φόρτιση, όπως και τα συναισθηματικά σας. Θα έχετε μετακινήσεις και συζητήσεις, όμως, αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια μετακινήσεων ή συζητήσεων που αφορούν την εργασία σας, ίσως να αποδειχθεί ότι τα πράγματα στην εργασία δεν είναι όπως ακριβώς τα θέλετε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ