Aυτό είναι το πρώτο σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην «Καθημερινή» μετά την έξοδο από τα «Νέα» [εικόνα] - iefimerida.gr

Aυτό είναι το πρώτο σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην «Καθημερινή» μετά την έξοδο από τα «Νέα» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την αιφνιδιαστική λύση της μακροχρόνιας συνεργασίας του με τα «Νέα» που προκάλεσε συζητήσεις, ακόμη και αντιδράσεις, ο σημαντικός σκιτσογράφος Δημήτρης Χαντζόπουλος εμφανίστηκε ξανά σήμερα, αυτή τη φορά στην «Καθημερινή».

Στην κορυφή του οπισθόφυλλου ένα μεγάλο σκίτσο με τον χαρακτηριστικό τρόπο του σημαίνει την πρεμιέρα της νέας του συνεργασίας. Μια μεγάλη ουρά αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό, στον δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα από τις γιορτές του Πάσχα με μια φωνή να λέει πως δεν φοβάται ούτε το grexit, ούτε το graccident, αλλά τον τσακίζει η μελαγχολία του greturn.

Aυτό είναι το πρώτο σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην «Καθημερινή» μετά την έξοδο από τα «Νέα» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ