Παρέμβαση για την παγίδα που κρύβει χαράτσι 50% στους συνεπείς οφειλέτες στα Ταμεία - iefimerida.gr

Παρέμβαση για την παγίδα που κρύβει χαράτσι 50% στους συνεπείς οφειλέτες στα Ταμεία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διόρθωση στη ρύθμιση των 100 δόσεων για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία προαναγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης.

Ο κ. Στρατούλης με δήλωσή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας ότι σε διάταξη του ψηφισθέντος νόμου για τη ρύθμιση των 100 δόσεων κρύβεται χαράτσι 50% σε συνεπείς οφειλέτες.

Αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με τη διάταξη, ο κ. Στρατούλης παρενέβη άμεσα και, όπως δήλωσε χθες στην εφημερίδα, ήδη επανεξετάζεται η επίμαχη διάταξη για την αυτοδίκαιη υπαγωγή στη νέα ρύθμιση όσων πλήρωναν τα χρέη τους με τον προσωρινό διακανονισμό του νόμου 3943/2011, καθώς αν παραμείνει ως έχει τότε χιλιάδες συνεπείς οφειλέτες θα κληθούν να αποπληρώσουν το υπόλοιπο της οφειλής τους με αδικαιολόγητες προσαυξήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ