Μακρυπίδης: «Οι ανακοινώσεις Μόσιαλου δεν ισχύουν, γιατί δεν έχουν ψηφιστεί» - iefimerida.gr

Μακρυπίδης: «Οι ανακοινώσεις Μόσιαλου δεν ισχύουν, γιατί δεν έχουν ψηφιστεί»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ακατάσχετη μετρολαγνεία καταδίκασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Μακρυπίδης, τονιζοντας ότι στην Ελλάδα ανακοινώνονται συνεχώς νέα μέτρα και κυβερνητικές αποφάσεις που δεν έχουν συζητηθεί ούτε έχουν ψηφιστεί ακόμα από τη Βουλή με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια αίσθηση ότι λαμβάνονται συνεχώς νέα μέτρα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στις ανακοινώσεις του Ηλία Μόσιαλου για τη μείωση του αφορολόγητου, το τέλος ακινήτων και τις περικοπές στις συντάξεις, τα μέτρα αυτά στην πράξη «δεν ισχύουν» αφού «δεν έχουν ψηφιστεί»:

«Πρώτα πρώτα από αυτά δεν ισχύει τίποτα, αυτά είναι ανακοινώσεις και δεν έχουν ψηφιστεί», ανέφερε ο κ. Μακρυπίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και συνέχισε λέγοντας:

«Τι κάνουμε στην Ελλάδα; Δυστυχώς ανακοινώνονται κάποια μέτρα τα οποία δεν έχουν συζητηθεί, δεν έχουν ολοκληρωθεί, δεν έχουν ψηφιστεί και από την πρώτη ανακοίνωση μέχρι τα ενδιάμεσα στάδια να οριστικοποιηθούν, να διαμορφωθούν οι τελικές αποφάσεις, να πάρουν μορφή νομοσχεδίου, να ψηφιστούν περνάει κάποιο χρονικό διάστημα και για ένα μήνα περίπου μέχρι να ψηφιστούν και να γίνουν νόμος του κράτους, που μπορεί να ισχύουν και μετά από 1-2-3 μήνες, δημιουργείται μια αίσθηση μέτρα και ξανά μέτρα και νέα μέτρα, μετρολαγνεία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ