Η Πρώτη Κυρία της Β. Κορέας: Με βέρα η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πρώτη Κυρία της Β. Κορέας: Με βέρα η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση γι' αυτή τη χρονιά έκανε η πρώτη κυρία της Βόρειας Κορέας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα γενέθλια του ιστορικού ηγέτη Kιμ Ιλ Σουνγκ, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Πρώτη Κυρία της Β. Κορέας: Με βέρα η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Ρι Σολ Τζου Σύ εμφανίστηκε χαμογελαστή και καθισμένη δίπλα στον σύζυγό της Κιμ Γιονγκ Ουν στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο στάδιο Kιμ Ιλ Σουνγκ την περασμένη Δευτέρα και απαθανατίστηκε να φορά βέρα στο αριστερό της χέρι.

Στις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα το ζευγάρι απεικονίζεται να πλαισιώνεται από κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης καθώς κάθεται στο βάθρο απ' όπου παρακολούθησε τον αγώνα, που έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 103α γενέθλια του Kιμ Ιλ Σουνγκ.

Η Πρώτη Κυρία της Β. Κορέας: Με βέρα η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Νότια Κορέα προς τιμήν του χαρακτηρίζει την ημέρα των γενεθλίων του ως «Η ήμερα του ήλιου», πρόκειται για τη διήμερη εθνική αργία όπου λαμβάνουν χώρα καλλιτεχνικές παραστάσεις, εκθέσεις και αθλητικές εκδηλώσεις καθώς και προσκυνήματα στη γενέτειρα του εκλιπόντος, την Pyongyang.

Η Πρώτη Κυρία της Β. Κορέας: Με βέρα η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η τελευταία εμφάνιση της Ρι, που είναι πρώην μέλος της κρατικής ορχήστρας, έγινε την τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 2014, όταν παρευρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της σε τελετή προς τιμήν του πατέρα του ηγέτη της βόρειας Κορέας, για να τιμήσουν την τρίτη επέτειο του θανάτου του Kιμ Γιονγκ Ιλ.

Η Πρώτη Κυρία της Β. Κορέας: Με βέρα η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ