Η απόλυτη χλιδή στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η απόλυτη χλιδή στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μικρή πόλη δείχνει να είναι το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο προσφέρει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας όλα όσα χρειάζονται για να ζήσουν μια κανονική ζωή.

Δεν είναι μόνο οι εγκαταστάσεις για την προπόνηση, τα γήπεδα ποδοσφαίρου, το γυμναστήριο, οι πισίνες και η σάουνα. Το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ περιλαμβάνει αίθουσα αναψυψής, εστιατόρια, αίθουσα κινηματογράφου αλλά και ξεχωριστό δωμάτιο για τον κάθε παίκτη, το οποίο θυμίζει κάτι σαν... γκαρσονιέρα αφού διαθέτει σαλόνι, μπάνιο και μπαλκόνι. Η Adidas, επίσημος χορηγός της Ρεάλ, φιλοξενήθηκε από τους Ιγιαραμέντι, Νάτσο και Αρμπελόα στις εγκαταστάσεις και αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το γεγονός ότι τα δωμάτια ανοίγουν αποκλειστικά με το δακτυλικό αποτύπωμα του κάθε ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μαδρίτης προπονητικό κέντρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ