Δεν υπολογίζονται Κασάμι και Σαντάνα - Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Δεν υπολογίζονται Κασάμι και Σαντάνα - Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βίτορ Περέιρα αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του ενόψει της νέας σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός απέκλεισε από την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό τους Παϊτίμ Κασάμι και Φελίπε Σαντάνα, στέλνοντάς τους ξεκάθαρο μήνυμα.

Κι αν στην περίπτωση του Σαντάνα ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, στην περίπτωση του Κασάμι υπάρχει μια μικρή έκπληξη. Ο Ελβετός δεν έχει χρησιμοποιηθεί στα τελευταία δύο παιχνίδια των ερυθρόλευκων και ενώ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Η συγκεκριμένη απόφαση του Πορτογάλου έρχεται λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Φιορεντίνα αλλά και άλλους ιταλικούς συλλόγους να επιθυμούν την απόκτηση του Κασάμι, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα επίσης εκτός αποστολής έμειναν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Κώστας Μήτρογλου και ο Τζίμι Ντουρμάζ παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ενώ ο Έλληνας επιθετικός συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα με σκοπό να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου. Εν τω μεταξύ στην Ολλανδία εξακολουθεί να βρίσκεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Ιμπραϊμ Αφελάι, ο οποίος έχει ζητήσει και έχει πάρει ειδική άδεια από τους πρωταθλητές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιτιμ κασαμι Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ