Νικήτας Κακλαμάνης: Ο Νικολούδης να καταθέσει αύριο κιόλας τη λίστα με τους πολιτικούς και δημοσιογράφους - iefimerida.gr

Νικήτας Κακλαμάνης: Ο Νικολούδης να καταθέσει αύριο κιόλας τη λίστα με τους πολιτικούς και δημοσιογράφους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πρέπει αύριο κιόλας να φέρει και να καταθέσει ο κ. Νικολούδης στη Βουλή τη λίστα για την οποία μίλησε ο κ. Μητρόπουλος», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Και το λέω αυτό διότι απαντώντας ο κ. Νικολούδης λίγο πριν κλείσει η Βουλή για το Πάσχα σε ερώτηση βουλευτή, όχι για τη λίστα Νικολούδη, αλλά για τη λίστα Λαγκάρντ στην ουσία είπε ότι έλεγε και η προηγούμενη κυβέρνηση. Οτι οι Ελβετοί δεν συνεργάζονται, θεωρούν τη λίστα πλαστή γιατί έχει υποκλαπεί και είναι πολύ δύσκολο να εισπραχθεί ή να βρεθεί το οτιδήποτε, ενώ είχε πει στις προγραμματικές δηλώσεις ότι από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι τον Ιούνιο θα εισπράξει 2,5 δισ.», διευκρίνισε ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Πρέπει αύριο κιόλας και ο Τσίπρας και ο κ. Νικολούδης, εγώ έχω μείνει ενεός με την επίθεση που είπε ο κ. Μητρόπουλος και είπε ότι πήγε στον εισαγγελέα προφανώς όχι της υπηρεσίας και δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό είναι άλλο τεράστιο θέμα. Οχι επειδή χτυπήθηκε ή απειλήθηκε ένας πολιτικός και πολίτης απλός να ήταν που να είχε κάνει αυτό το πράγμα» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ