Παράταση για τις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης - iefimerida.gr

Παράταση για τις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει παράταση παραστάσεων μετά το Πάσχα στη σκηνή του Υπογείου και της Φρυνίχου, με νέες ημέρες και ώρες, για τα έργα «Το νησί των σκλάβων», «Η Λίλα λέει», «…Ή η ανουσιότητα του να ζεις» και το «Φάντασμα του Κάντερβιλ». Αναλυτικό πρόγραμμα παρατάσεων:

Παράταση για τις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης  | iefimerida.gr 0


Στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης (Πεσμαζόγλου 5), συνεχίζεται «Το νησί των Σκλάβω» του Μαριβώ σε σκηνοθεσία της διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης Μαριάννας Κάλμπαρη. Παίζουν: Νίκος Αλεξίου, Βίκυ Βολιώτη, Κατερίνα Λυπηρίδου, Αινείας Τσαμάτης, Κωνσταντίνος Ευστρατίου.
Από 17.4 έως 17.5 | Παρασκευή & Σάββατο 21.15, Κυριακή 19.30
Είσοδος: Παρασκευή 10 €, Σάββατο & Κυριακή 16 € & 12 € μειωμένο

Παράταση για τις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης  | iefimerida.gr 1

Στον ίδιο χώρο συνεχίζεται το έργο «Η Λίλα λέει» του Σιμώ σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη και Βασίλη Μαυρογεωργίου. Παίζουν: Λένα Δροσάκη (Βραβείο Μελίνα Μερκούρη 2015), Βασίλης Μαυρογεωργίου
Από 20.4 έως 19.5 | Δευτέρα & Τρίτη στις 19.15
Είσοδος: 15 € & 10 € μειωμένο

Παράταση για τις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης  | iefimerida.gr 2

Στο θέατρο της οδού Φρυνίχου συνεχίζεται το έργο που έγραψε και σκηνοθετεί η Λένα Κιτσοπούλου με τίτλο : «Μια μέρα, όπως κάθε μέρα, σε ένα διαμέρισμα από τα χιλιάδες διαμερίσματα της Αθήνας, αυτά με τα κουφώματα ασφαλείας και τους βολικούς καναπέδες τους, σε κατάσταση αμόκ. Ή η ανουσιότητα του να ζεις.»
Παίζουν: Λένα Κιτσοπούλου, Γιάννης Κότσιφας
Από 27.4 έως 12.5 | Δευτέρα & Τρίτη στις 21.15
Είσοδος: 15 € & 10 € μειωμένο

Παράταση για τις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης  | iefimerida.gr 3

Επίσης στη Φρυνίχου, στην παιδική σκηνή, συνεχίζεται «Το Φάντασμα του Κάντερβιλ» του Οσκαρ Ουάιλντ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαϊτη. Παίζουν: Ντάνη Γιαννακοπούλου, Κωνσταντίνος Ευστρατίου, Πάρις Θωμόπουλος, Γόνη Λούκα, Γιάννης Μίνως, Αναστασία Μητροπάνου, Δημοσθένης Φίλιππας
Από 19.4 έως 10.5 | Κυριακή στις 11.00 | Είσοδος: 10 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ