Βόμβα Μητρόπουλου: «Ολοι οι ΥΠΟΙΚ είναι στη λίστα Νικολούδη» - iefimerida.gr

Βόμβα Μητρόπουλου: «Ολοι οι ΥΠΟΙΚ είναι στη λίστα Νικολούδη»

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε καταγγελία-βόμβα προέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, λέγοντας πως άγνωστοι του επιτέθηκαν την ημέρα που κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τη λίστα Νικολούδη.

«Δέχθηκα επίθεση από αγνώστους την ημέρα που κατέθεσα ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη», είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον ANT1. Συγκεκριμένα, ο κ. Μητρόπουλος κατήγγειλε ότι δέχθηκε δολοφονική επίθεση στις 10 Ιανουαρίου του 2014, κατά την περίοδο που είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τη λίστα Νικολούδη. Όπως είπε αμέσως μετά επικοινώνησε με φίλο του εισαγγελέα, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι στη λίστα Νικολούδη με εμβάσματα στο εξωτερικό, είναι πολλοί ενεργοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πριν από ένα χρόνο κατέθεσε στη Βουλή την ερώτηση για τη λίστα Νικολούδη που περιλαμβάνει ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών με ποσά πάνω από 500 χιλ. ευρώ σε εμβάσματα στο εξωτερικό.

«Στη λίστα Νικολούδη υπάρχουν τα ονόματα όλων των υπουργών Οικονομικών, πολιτικών και δημοσιογράφων. Πρέπει να μπει έκτακτος φόρος σε όσους έχουν εμβάσματα στο εξωτερικό πάνω από 500.000 ευρώ», κατήγγειλε.

«Οι δανειστές έχουν τη λίστα Νικολούδη», προσέθεσε.

Βρισκόμενος στο ίδιο πάνελ ο Νικήτας Κακλαμάνης τόνισε πως η λίστα θα πρέπει να πάει στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ