Βγενόπουλος: «Ανύπαρκτο το ενδιαφέρον του πρίγκιπα για τον ΠΑΟ» - iefimerida.gr

Βγενόπουλος: «Ανύπαρκτο το ενδιαφέρον του πρίγκιπα για τον ΠΑΟ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σήριαλ της πώλησης του Παναθηναϊκού σε Άραβα πρίγκηπα, με διαμεσολαβητή τον κ. Τσάκα, συνεχίζεται με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην οποία χαρακτηρίζει «απίθανη ιστορία» και «ανύπαρκτο» το ενδιαφέρον του πρίγκιπα για την εξαγορά της ΠΑΕ. Επιπλέον, ο κ. Βγενόπουλος αφήνει ερωτηματικά για το χειρισμό της υπόθεσης από το μεγαλομέτοχο του ΠΑΟ, Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του αναφέρει:

  • «Αυτοί που αποφάσισαν να δώσουν δημοσιότητα στην απίθανη ιστορία Τσάκα προσκαλώντας τον στην ΠΑΕ για να παρουσιασθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο (!) μια μέρα που η ΠΑΕ ήταν περικυκλωμένη από δημοσιογράφους, δεν έχουν καμία σχέση με τη σοβαρότητα και την ιστορία του Παναθηναϊκού.»
  • «Έκτοτε, οι χειρισμοί του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ που αποφάσισε να διερευνηθεί (!) η ιστορία Τσάκα ανοίγοντας αυτή την υπόθεση και μετά την έκλεισε αλλά επί της ουσίας την άφησε ανοιχτή, χωρίς καν να θέσει όρους στον κ. Τσάκα να απέχει από δημόσιες τοποθετήσεις («ρήτρα εμπιστευτικότητας»), είχαν σαν αποτέλεσμα το διασυρμό του Παναθηναϊκού και τη χλεύη των ανταγωνιστών μας. Τα κίνητρα του μεγαλομετόχου γι΄αυτούς τους χειρισμούς τα γνωρίζει μόνο ο ίδιος και οι σύμβουλοί του, αλλά σε κάθε περίπτωση η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.»

Τέλος, ο Ανδρέας Βγενόπουλος καλεί ξανά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αναλάβει τις ευθύνες του σχετικά με τη ΓΗΠΕΛ και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να είναι ψύχραιμοι και ήρεμοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ