Ο Ιτούδης δεν υποτιμά τον πρώην... Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ο Ιτούδης δεν υποτιμά τον πρώην... Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 13 χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Ιτούδης καλείται να αποκλείσει το τριφύλλι για να βρεθεί στο Final-4. Ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν υποτιμά σε καμία περίπτωση τους πράσινους, κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του, παραμονές του ματς.

Ο Ιτούδης ξεκαθάρισε πως έχει μελετήσει πάρα πολύ τους πράσινους, προκειμένου να φανεί «διαβασμένος» και να μην αφήσει τίποτα στην τύχη.

«Ξεκινάμε στα πλέι οφ κόντρα σε έναν σοβαρό και άξιο σεβασμού αντίπαλο. Έχουμε παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού Top-16, καθώς και αρκετά της κανονικής διάρκειας. Έχουν φυσικά πολύ καλή ομάδα, ανταγωνιστικότατη, με εμπειρία και παίκτες που ξέρουν από Final-4 και κατακτήσεις τίτλων. Η σειρά θα ‘ναι δύσκολη, πρέπει να εστιάσουμε στο πρώτο παιχνίδι της Τρίτης. Δεν χωρούν συναισθηματισμοί, είναι απαραίτητο να έχουμε αρχές στο παιχνίδι μας και κίνητρο. Ξέρω πως εκείνη την ημέρα η ΤΣΣΚΑ δεν έχει άλλες δραστηριότητες, επομένως δε χωράνε δικαιολογίες, χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων», ανέφερε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Ιτούδης ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ