O Drake αντιδρά στο φιλί της Madonna [εικόνες] - iefimerida.gr

O Drake αντιδρά στο φιλί της Madonna [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πουλάει» τον εαυτό της σαν σκεύος ηδονής για να κάνει περισσότερες πωλήσεις το νέο της άλμπουμ Rebel, για πολλούς όμως η βασίλισσα της ποπ δεν είναι πια το προκλητικό θηλυκό που ήταν στα νιάτα της.

Τρανή απόδειξη αυτού, η αντίδραση του Drake στην σκηνή του Coachella, όταν η σταρ του έδωσε ένα γαλλικό φιλί στο στόμα, το οποίο διήρκεσε μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Η 56χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, βέβαιη ότι θα εντυπωσιάσει τους πάντες με τη για μία ακόμα φορά προκλητική κίνησή της, με σταθερό και σίγουρο βηματισμό πλησίασε τον ράπερ που καθόταν σε μία καρέκλα στη σκηνή του Coachella, και του τράβηξε τα μαλλιά για να τον φιλήσει.

Κι ενώ ο Drake φάνηκε να απολαμβάνει το φιλί, μόλις η σταρ των '80s τον άφησε και συνέχισε το κομμάτι της, εκείνος φάνηκε τρομοκρατημένος και με αηδία καθάριζε το στόμα του.

Η Μadonna, φυσικά, δεν κατάλαβε τίποτα, ενώ όλοι περιμένουν να μάθουν τον λόγο για τον οποίο ο 28χρονος Drake αντέδρασε κατ' αυτό τον τρόπο.

O Drake αντιδρά στο φιλί της Madonna [εικόνες] | iefimerida.gr 0
O Drake αντιδρά στο φιλί της Madonna [εικόνες] | iefimerida.gr 1
O Drake αντιδρά στο φιλί της Madonna [εικόνες] | iefimerida.gr 2
O Drake αντιδρά στο φιλί της Madonna [εικόνες] | iefimerida.gr 3
O Drake αντιδρά στο φιλί της Madonna [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ drake Μadonna φιλί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ