Προκόπης αδειάζει Αλογοσκούφη για χάρη του Καραμανλή! - iefimerida.gr

Προκόπης αδειάζει Αλογοσκούφη για χάρη του Καραμανλή!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε... μεγαλοπρεπές άδειασμα του πρώην "τσάρου", Γιώργου Αλογοσκούφη, προχώρησε σήμερα, μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας της ΝΕΤ, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και "αμετανόητος" καραμανλικός, Προκόπης Παυλόπουλος.
«Δεν θα γίνω κήνσορας των λεγομένων του κ. Αλογοσκούφη", είπε ο πρώην υπουργός, κληθείς να σχολιάσει τη συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών στο Βήμα της Κυριακής, που έλεγε ότι "εγώ ήθελα να πάρω μέτρα, αλλά ο Καραμανλής μου έλεγε άσ' το για αργότερα".

Και μετά συνέχισε ο Προκόπης Παυλόπουλος: «Εγώ θα σας πω, όμως, την πραγματικότητα. Ποτέ δεν καθυστέρησε ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του να πάρουν μέτρα. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα για τη μείωση του δημόσιου τομέα: Ναι ή όχι πήραμε εγκαίρως, χωρίς να έχει προκύψει ακόμη τόσο μεγάλη οικονομική κρίση, τα μέτρα που αφορούσαν τα ασφαλιστικά ταμεία, που ήταν οι μεγαλύτεροι τομείς, σε ό,τι αφορά τη συρρίκνωση του δημόσιου τομέα;», ρώτησε ο κ. Παυλόπουλος. Εξάλλου, έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν στο iefimerida.gr την έντονη δυσφορία του τέως πρωθυπουργού για τη συνέντευξη Αλογοσκούφη. Μάλιστα, πηγές του καραμανλικού περιβάλλοντος μεταφέρουν τη φράση "δεν το περίμενα αυτό από το Γιώργο", που αποδίδεται στον Κώστα Καραμανλή.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ