Ανιστον, Λόρενς και Ντι Κάπριο – Πότε ήταν η πρώτη τους φορά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανιστον, Λόρενς και Ντι Κάπριο – Πότε ήταν η πρώτη τους φορά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Ανιστον, η Κάμερον Ντίαζ, ο Τομ Κρουζ, η Τζένιφερ Λόρενς, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Τζόνι Ντεπ και πολλοί άλλοι αγαπημένοι και διάσημοι ηθοποιοί χωρέσανε σε ένα βίντεο αφιερωμένο στις πρώτες κινηματογραφικές τους εμφανίσεις.

Μόλις 16 χρονών ήταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Τίποτα δεν προμήνυε την πορεία που θα είχε ο ταλαντούχος ηθοποιός όταν εμφανίστηκε το 1991 στην ταινία «Crittes». Η Τζένιφερ Ανιστον έκανε το ντεμπούτο της τρία χρόνια πριν εμφανιστεί στα «Φιλαράκια» στην ταινία «Leprechaun» ενώ ο Τζόνι Ντεπ ήταν μόνο 21 όταν έκανε την πρώτη του ταινία το 1984. Η ταινία που έκανε παγκοσμίως γνωστή την Κάμερον Ντίαζ ήταν η «Μάσκα» η οποία γυρίστηκε πριν από 20 χρόνια ενώ η Τζένιφερ Λόρενς ήταν μόλις 16 χρονών όταν εμφανίστηκε στο «Garden Party» το 2008.

Δείτε τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, την Τζένιφερ Λόρενς, τον Τζονι Ντεπ, τον Τομ Χανκς, τον Ανταμ Σάντλερ, τον Μπέν Στίλερ, τον Τομ Κρουζ, την Τζένιφερ Ανιστον και τον Κρις Πρατ στην πρώτη τους φορά σε ένα εκπληκτικό βίντεο από την Movie Munchies.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρώτη εμφάνιση ντεμπούτο ηθοποιοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ