Το σχόλιο Παπαδημούλη για την αναβάθμιση του εξαδέλφου Τσίπρα -Απαντά στην κριτική - iefimerida.gr

Το σχόλιο Παπαδημούλη για την αναβάθμιση του εξαδέλφου Τσίπρα -Απαντά στην κριτική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Τσίπρας, ξάδερφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έγινε Γενικός Γραμματέας (από απλός σύμβουλος) στο υπουργείο Εξωτερικών, κάτι που δημιούργησε ένταση στο πολιτικό σκηνικό.

Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του έδωσε συγχαρητήρια στον ξάδερφο του πρωθυπουργού (στην φωτογραφία) που με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα κατέλαβε επαξίως τη θέση του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών.

Για το θέμα πήρε θέση σήμερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφέροντας ότι τα κόμματα που είχαν στηριχθεί στην οικογενειοκρατία δεν έχουν... συνέπεια σε αυτά που λένε κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ. «Τα κόμματα των Καραμανλή, Μητσοτάκη,Παπανδρέου,Βαρβιτσιώτη, Κεφαλογιάννη,κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για οικογενειοκρατία. Πάνω απ όλα συνέπεια...» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ελληνας Ευρωβουλευτής.

Το σχόλιο Παπαδημούλη για την αναβάθμιση του εξαδέλφου Τσίπρα -Απαντά στην κριτική | iefimerida.gr 0

Αρθρογράφος στην εφημερίδα «Αυγή», ο Γιώργος Τσίπρας, είναι εξάδελφος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά και φίλος από τα παιδικά χρόνια και έχουν επτά χρόνια διαφορά. Ο Γιώργος είχε προσχωρήσει στην ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας), η οποία ήταν η μεγαλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγους μήνες πριν από τις βουλετικές εκλογές, ο Γιώργος Τσίπρας προσχώρησε στην προεδρική πλειοψηφία.

Το σχόλιο Παπαδημούλη για την αναβάθμιση του εξαδέλφου Τσίπρα -Απαντά στην κριτική | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ