Κάν' το όπως η Κιμ: Αντρες δοκιμάζουν κορσέδες μέσης για πρώτη φορά [εικόνες & βίντεο]

Οι γιατροί μπορεί να λένε ότι δεν λειτουργεί, αλλά οι κορσέδες μέσης που έκανε μόδα η Κιμ Καρντάσιαν εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ευρέως από διασημότητες που θέλουν να «μαζέψουν» την περιφέρεια τους. Ωστόσο οι άντρες έμαθαν δια της δοκιμής πόσο επώδυνο είναι αυτό το αποτέλεσμα.

Στα πλαίσια μίας πρωτοποριακής φωτογράφισης για το Cosmopolitan, εργαζόμενοι το περιοδικού και κωμικοί στη Νέα Υόρκη δένονται κυριολεκτικά με πανάκριβους κορσέδες μέσης και διαπιστώνουν εμπράκτως τη δυσφορία που νιώθουν οι γυναίκες.

Φυσικά οι αντιδράσεις τους ήταν ξεκαρδιστικές:

«Σκοπεύεις να μου σπάσεις τα κόκαλα;» ρωτάει γελώντας ο Ντέριν Χέριτατζ, προσπαθώντας να αναπνεύσει καθώς η βοηθός του σφίγγει τον κορσέ. «Νομίζω πώς αυτό ήταν είδος μεσαιωνικού βασανιστηρίου» προσθέτει.

Αλλοι ένιωθαν δύσπνοια και μούδιασμα «Είναι πολύ σφιχτό. Είναι φυσιολογικό να μη νιώθω τα γόνατα μου;» ρώτησε ο κωμικός Μιγκέλ Νταλμάου γελώντας νευρικά.

Ορισμένοι από τους συμμετέχοντες ένιωθαν πραγματικά ανήσυχοι δεμένοι στους κορσέδες. Ο εκδότης του Cosmo Sex Φρανκ Κόμπολο γελάει: «Εχουμε ένα μαχαίρι ή κάτι σε περίπτωση που χρειαστεί να το κόψουμε για να με βγάλετε;»

Ωστόσο τα αποτελέσματα είναι θεαματικά: Ο Νεοϋορκέζος κωμικός Τ.ϋ. Mannix κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να αναφωνεί «Θεέ μου, Είχα πολύ λίπος. Πού πήγε;»

Μερικοί μάλιστα διασκέδαζαν με το νέο τους λουκ: «Το στήθος μου μοιάζει μεγαλύτερο» παρατηρεί γελώντας ο Μιγκέλ.

Ομως όσο για το αν το αποτέλεσμα αξίζει τον πόνο και την ταλαιπωρία, η απάντηση των ανδρών ήταν ομόφωνη: «Κυρίες μου, δεν το χρειάζεστε αυτό!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κορσές γυναίκες άνδρες Κιμ Καρντάσιαν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ