Τα ζώδια της Παρασκευής 10 Απριλίου

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Σε εσάς τους Κριούς, ο κυβερνήτης σας Άρης σας δημιουργεί τώρα πολλά ερωτηματικά ή φέρνει στο μυαλό σας πολλά θέματα τα οποία σας απασχολούσαν και τώρα επιλύονται. Κάποια όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα. Όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες είστε σε μια πολύ καλή φάση , ενώ για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2 Απριλίου τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν την πορεία που εσείς θέλετε. Με την Αφροδίτη να ξεκινά την πορεία της στους Διδύμους, οι Κριοί που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας ( 21-23 Μαρτίου), αποκλείεται να μην έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες . Σε κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις. Καλό Πάσχα.

Ταύρος
Το Πάσχα αυτό θα είναι πολύ όμορφο για τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο, με τους φίλους να είναι κοντά σας, ενώ και εσείς είστε έτοιμοι να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας, ειδικά το Σάββατο, ενώ θα πρέπει να συνεχίσετε να προσέχετε το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σας. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική ζωή όσων έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Ο Δίας προωθεί οικογενειακά σχέδια όσων έχετε γεννηθεί γύρω στις 2-3 Μαΐου, με την υπενθύμιση βέβαια να μην κάνετε υπερβολές και λάθη. Καλό Πάσχα.

Δίδυμοι
Η ορθή πορεία του Δία ευνοεί ιδιαίτερα την καθημερινή ζωή των Διδύμων που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-3 Ιουνίου. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται , ενώ ένα επαγγελματικό θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Ένα οικονομικό θέμα ίσως σας φορτίσει αυτές τις ημέρες, ενώ μπορεί να έχετε και κάποιες διενέξεις με τους φίλους σας. Αποφύγετε να είστε εριστικοί. Ίσως αυτόν τον καιρό κάποιοι προσπαθούν να μπλοκάρουν τις ενέργειες σας. Καλό Πάσχα!

Καρκίνος
Για τους Καρκίνους του Ιουνίου το τριήμερο αυτό είναι θαυμάσιο, δίνοντας φτερά στα όνειρά σας, όπως και για εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, Βέβαια, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας δεν ευνοεί σημαντικές για εσάς σχέσεις και συνεργασίες.Η κοινωνική σας ζωή, πολλές φορές, σας κουράζει. Η ορθή πλέον πορεία του Δία ευνοεί τα οικονομικά σας. Καλό Πάσχα!

Λέων
Για τους Λέοντες των πρώτων ημερών φαίνεται ότι το Πάσχα θα είναι ιδιαίτερα καλό, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα να βρίσκονται κοντά σας. Όμως, για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Αυγούστου υπάρχει ένταση , προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα, και προσέξτε ένα σημαντικό οικονομικό θέμα. Μπορεί να κάνετε κάποια έξοδα τα οποία δεν χρειάζονται, αλλά γενικότερα δείξτε προσοχή σε αυτόν τον τομέα. Οι ημέρες είναι ευνοϊκές για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 13-15 Αυγούστου, ενώ θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας. Καλό Πάσχα!

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους αρχίζει μια περίοδος ιδιαίτερα ευνοϊκή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο! Θα έχετε επαφές, συναντήσεις , θα κάνετε ταξίδια, οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας βελτιώνονται, ενώ δεν θα λείψουν κάποιες μικρές διαφωνίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί την κοινωνική σας ζωή. Δώστε προσοχή στα έξοδά σας. Καλό Πάσχα.

Ζυγός
Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας , με τις συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα να σας γεμίζουν χαρά! Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-10 Οκτωβρίου μπορεί να φορτιστείτε από οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τα οικογενειακά σας. Όμως, οι φίλοι είναι κοντά σας και σας προσφέρουν την βοήθειά τους, και αυτό είναι κάτι που το θέλατε καιρό! Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Οκτωβρίου, θα κάνετε συζητήσεις για κάποια θέματα που είχαν παραμείνει στο προσκήνιο. Προσέχετε την υγεία σας. Καλό Πάσχα.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί, με τον Άρη απέναντί σας έχετε μια ένταση, από την άλλη όμως ένα όνειρό σας πραγματοποιήθηκε! Η Σελήνη στον Αιγόκερω βοηθά ουσιαστικά τις σχέσεις σας , όμως, με φίλους ή συγγενείς, μπορεί να έχετε διαφορά απόψεων. Για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Νοεμβρίου , η κοινωνική σας ζωή προβάλει ευχάριστη, ενδέχεται όμως να κάνετε και κάποια βιαστική κίνηση. Καλό Πάσχα.

Τοξότης
Ένα οικογενειακό θέμα που απασχολεί εσάς τους Τοξότες φαίνεται τώρα να βρίσκει λύση, ενώ σας απασχολούν τα οικονομικά σας. Σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με κάποια όνειρα που κάνατε και δεν είχαν πραγματοποιηθεί , θα δείτε ότι τώρα τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5-6 Δεκεμβρίου. Προσέχετε τα οικονομικά σας. Καλό Πάσχα.

Αιγόκερως
Ενώ η Αφροδίτη ευνοεί τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, και ο Άρης δίνει ώθηση σε εσάς που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο, εκεί γύρω στο Μ. Σάββατο θα υπάρξει εμπλοκή με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας για κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιανουαρίου. Προσέχετε λοιπόν. Γενικότερα, ένα σχέδιό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί , γεγονός που θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα! Σε ένα θέμα που αφορά τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Καλό Πάσχα.

Υδροχόος
Για τους Υδροχόους που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου υπάρχει ένταση αυτές τις ημέρες, ενώ η καθημερινή σας ζωή έχει συνεχείς εναλλαγές. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή! Καλό Πάσχα.

Ιχθείς
Αυτή είναι μια ευχάριστη εποχή για εσάς τους Ιχθύς, και σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε σημαντικές συναντήσεις και επαφές! Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σας θέματα. Όμως, πάνω από όλα, ευνοείται ο τομέας της εργασίας σας! Καλό Πάσχα.

Πηγή: astrologos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ