Ποδοσφαιριστής ρίχνει μπουνιές σε σεκιούριτι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστής ρίχνει μπουνιές σε σεκιούριτι [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα στην «Μπάι Αρίνα» ανάμεσα στην Λεβερκούζεν και την Μπάγερν Μονάχου (προκρίθηκαν οι Βαυαροί στα πέναλτι).

Ο Εμίρ Σπάχιτς επιτέθηκε σε σεκιούριτι, όπως αποδεικνύουν οι σχετικές φωτογραφίες και το video!

Σύμφωνα με την «Bild», ο 34χρονος αμυντικός της Λεβερκούζεν προσπάθησε να βάλει μερικούς φίλους του στα αποδυτήρια, αλλά οι σεκιούριτι δεν του το επέτρεψαν και ακολούθησε σύρραξη.

Ποδοσφαιριστής ρίχνει μπουνιές σε σεκιούριτι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αρχικά, ένας φίλος του Σπάχιτς χτύπησε άνθρωπο ασφαλείας και στη συνέχεια... ανέλαβε δράση ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που επιτέθηκε με τη σειρά του σε έναν άλλο σεκιούριτι!

Ποδοσφαιριστής ρίχνει μπουνιές σε σεκιούριτι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Η αστυνομία παρέδωσε το πόρισμα στο γραφείο του εισαγγελέα. Ήδη έχει αρχίσει η έρευνα. Η Λεβερκούζεν επιθυμεί να λάμψει η αλήθεια και ανάλογα με τα αποτελέσματα δεν αποκλείεται να προβεί σε εσωτερικές κυρώσεις» δήλωσε ο Μίχαελ Σάντε, διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ