Η έκπληξη Κούρδου φοιτητή στον Τσίπρα και το λάθος του πρωθυπουργού: Οταν ανοίξουμε προξενείο θα σε κάνω... πρέσβη [βίντεο] - iefimerida.gr

Η έκπληξη Κούρδου φοιτητή στον Τσίπρα και το λάθος του πρωθυπουργού: Οταν ανοίξουμε προξενείο θα σε κάνω... πρέσβη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Εκπληξη η οποία οδήγησε τον πρωθυπουργό και σε ένα μικρό λάθος.

Ο φοιτητής πήρε το μικρόφωνο και σε άπταιστα ελληνικά είπε στον Αλέξη Τσίπρα «Με λένε Ουά Μπε είμαι ο πρώτος φοιτητής από το Κουρδιστάν που μαθαίνει την ελληνική γλώσσα στο M. GiMO θέλω να πω ότι μου αρέσει πολύ η ελληνική γλώσσα, η χώρα σας και θα ήθελα να δουλέψω ως διπλωμάτης, αλλά τώρα η Ελλάδα και το Κουρδιστάν δεν έχουν διπλωματικές σχέσεις Μήπως υπάρχει καμία δυνατότητα για την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στις χώρες μας; ».

Ο πρωθυπουργός χαμογελαστός του απάντησε λέγοντας «Μετά από αυτή την παρουσία που μας γέμισε χαρά, να σε βλέπω να μιλάς τόσο καλά ελληνικά θέλω να σου υποσχεθώ ότι μόλις φτιάξουμε προξενείο θα είσαι ο πρώτος Ελληνας πρέσβης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας κουρδιστάν πρέσβης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ