Αλόνσο: Στην McLaren θα τελειώσω την καριέρα μου - iefimerida.gr

Αλόνσο: Στην McLaren θα τελειώσω την καριέρα μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έφυγε από την Ferrari, αλλά δεν την νοσταλγεί ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός πιλότος εκδήλωσε την ευχαρίστησή του απ’ την πορεία του μέχρι τώρα στην McLaren, τονίζοντας πως νιώθει ότι έχει κάνει ήδη αρκετά, ενώ υπογράμμισε πως δεν θα ήθελε να συνεχίσει να ασχολείται με την Formula 1 από τη στιγμή που θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

«Τα 15, 16, 17 χρόνια στη Formula 1 -όσα είναι μέχρι τότε- είναι αρκετά. Πιθανόν είναι το ίδιο παράδειγμα με τον καιρό που πέρασα στη Ferrari. Θα κλείσω τον κύκλο αυτού του μέρους της ζωής μου», σχολίασε αρχικά και συνέχισε «Ξεκίνησα με ένα αυτοκίνητο McLaren-Honda όταν ήμουν τριών χρονών. Ήταν με μια ρεπλίκα του πατέρα μου. Θα τελειώσω την καριέρα μου σ’ αυτήν, αλλά στην Formula 1. Αυτό όμως θα είναι το 1/3 της ζωής μου. Θα τελειώσει με σπουδαίες εμπειρίες, σπουδαίες αναμνήσεις, σπουδαίες φιλίες, αλλά η φυσιολογική ζωή θα ξεκινήσει τη μέρα που θα αποσυρθώ. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σαν μάνατζερ ή να συνεχίσω να βρίσκομαι στο σπορ. Όσα έχω κάνει είναι αρκετά».

Όσο για το πόσο σημαντική είναι γι’ αυτόν μια ήττα ο 33χρονος οδηγός ξεκαθάρισε: «Προφανώς και θέλω να κερδίζω, γιατί είμαστε αθλητές και είμαστε όλοι ανταγωνιστικοί, αλλά λόγω ηλικίας και καριέρας, αρχίζεις να αναζητάς άλλα πράγματα. Ήμουν τυχερός που κέρδισα πρωταθλήματα και πολλά Γκραν Πρι. Μερικές φορές νιώθω πιο χαρούμενος και πιο περήφανος για τη δουλειά μου και την ομάδα του, όταν κάνουμε τέτοια πράγματα, παρά με το να κερδίσω έναν τίτλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φερνάντο Αλόνσο Ferrari McLaren Formula 1 – F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ