Πανιώνιος: Σχεδιάζει κατασκευή αθλητικού κέντρου στο Κορωπί - iefimerida.gr

Πανιώνιος: Σχεδιάζει κατασκευή αθλητικού κέντρου στο Κορωπί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την αποχώρηση του από το προπονητικό κέντρο «Απήλιον», ο Πανιώνιος αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα αναφορικά με την στέγαση όλων των τμημάτων των Ακαδημιών του.

Αλλωστε, ο Πανιώνιος ποντάρει εδώ και χρόνια πολλά στις Ακαδημίες του και έτσι είχε μεγάλο ζήτημα. Ωστόσο, τώρα από την ΠΑΕ σχεδιάζουν την κατασκευή ενός αθλητικού κέντρου για την πρώτη ομάδα και για τις Ακαδημίες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η τοποθεσία που θα στεγάζεται το καινούργιο κέντρο θα βρίσκεται σε έκταση στην περιοχή του Κορωπίου, ενώ το κόστος που θα χρειαστεί για την υλοποίηση του σχεδίου αυτού –το οποίο δεν θα είναι μεγάλο- θα καλυφθεί από τους ανθρώπους που τρέχουν διοικητικά τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.

Πάντως, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει οικονομικά προβλήματα, έχει να κλείσει... πολλές τρύπες και είναι μεγάλο ζήτημα πως θα καλύψει και ένα τόσο μεγάλο έργο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ