Ολυμπιακός: Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φιορετίνα βρίσκεται ο Κασάμι - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φιορετίνα βρίσκεται ο Κασάμι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα Φιορεντίνα-Κασάμι επαναφέρει ο ιταλικός Τύπος και συγκεκριμένα δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport». Ο άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «βιόλα», οι οποίοι ψάχνουν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για την αντικατάσταση του Αλμπέρτο Ακουιλάνι.

Ο Ελβετός μέσος των ερυθρόλευκων δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018 κάτι που σημαίνει ότι οποιαδήποτε κίνηση της Φιορεντίνα για την απόκτησή του θα πρέπει να συνοδεύεται και από μια ικανοποιητική οικονομική πρόταση. Ο ιταλικός σύλλογος θα ψάξει την αντικατάσταση του Ακουιλιάνι αυτό το καλοκαίρι και εκτός από τον Κασάμι, στο στόχαστρο φέρεται να βρίσκεται και ο Αντρέα Μπερτολάτσι, ο οποίος αγωνίζεται στην Τζένοα. Ο σύλλογος της Τοσκάνης δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και το μόνο που δείχνει σχεδόν δεδομένο είναι ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Ακουιλάνι, το οποίο λήγει τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιτιμ κασαμι Ολυμπιακός Φιορεντίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ