Reuters: Η Φινλανδία προετοιμάζεται για Grexit -Μυστικό υπόμνημα - iefimerida.gr

Reuters: Η Φινλανδία προετοιμάζεται για Grexit -Μυστικό υπόμνημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ελλάδα θα μπορούσε να υποχρεωθεί να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, εάν αποτύχει να ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από το Eurogroup, για το ξεκλείδωμα της δόσης και της χρηματοδότησης, σύμφωνα με την φιλνανδική εφημερίδα Helsingin Sanomat, η οποία επικαλείται μυστικό υπόμνημα του φινλανδικού υπουργείου Οικονομικών».

Αυτό είναι το δημοσίευμα που επικαλείται το πρακτορείο Reuters και αναφέρει πως το εν λόγω μυστικό υπόμνημα φέρει την ημερομηνία 27 Μαρτίου και αναφέρει πως η κυβέρνηση της Φινλανδίας θα πρέπει να προετοιμαστεί για την πιθανότητα η Ελλάδα να ξεμείνει από ρευστό πριν το τέλος Ιουνίου.

«Πολύ δύσκολες πολιτικές αποφάσεις» για την Ελλάδα, ίσως θα πρέπει να ληφθούν πριν από τον Ιούνιο αναφέρεται επίσης στο υπόμνημα. Αυτές περιλαμβάνουν και το ενδεχόμενο να μην μπορεί η Ελλάδα να είναι πλέον μέλος της Ευρωζώνης. Αναφέρεται επίσης ότι η Ελλάδα θα λάβει χρηματοδότηση μόνο εάν ολοκληρώσει το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων όπως έχει συμφωνηθεί.

Να σημειωθεί πως το φινλανδικό υπουργείο Οικονομικών αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φιλανδία grexit υπόμνημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ