Ικανοποίηση Κρεμλίνου για τη συνάντηση Πούτιν -Τσίπρα: Πολύ ενθαρρυντικές συζητήσεις - iefimerida.gr

Ικανοποίηση Κρεμλίνου για τη συνάντηση Πούτιν -Τσίπρα: Πολύ ενθαρρυντικές συζητήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ενθαρρυντικές συζητήσεις έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφερόμενος στη συνάντηση του Ρώσου προέδρου με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ εξέφρασε την ικανοποίηση του Κρεμλίνου για το αποτέλεσμα της επαφής των δύο ηγετών. «Το κύριο είναι ότι οι Ελληνες εταίροι μας έχουν την πρόθεση να συνεχίσουν τη συνεργασία υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και η Ρωσία ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες τους με αμοιβαιότητα», ανέφερε ο εκπρόσωπος του κ. Πούτιν.

«Οι συζητήσεις ήταν πραγματικά πολύ ενθαρρυντικές, καθώς οι χώρες μας έχουν πολύπλευρη συνεργασία. Ολα αυτά και οι κοινοί μας στόχοι συζητήθηκαν», πρόσθεσε.

«Ενώ το 2013 η Ρωσία ήταν ο νο1 εμπορικός εταίρος της Ελλάδας, μία τάση συρρίκνωσης ξεκίνησε στο δεύτερο μισό του 2014. Σίγουρα, υπάρχει ένα έργο για να ανατραπεί αυτή η τάση γιατί το εμπόριό μας έχει μεγάλες δυνατότητες και έχουμε τα απαραίτητα προγράμματα για να δουλέψουμε μαζί», κατέληξε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντιμιρ Πούτιν Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ