Γροθιά στο πρόσωπο δέχθηκε ο Μέριλιν Μάνσον από θαμώνα εστιατορίου - iefimerida.gr

Γροθιά στο πρόσωπο δέχθηκε ο Μέριλιν Μάνσον από θαμώνα εστιατορίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωταγωνιστής ενός αρνητικού επεισοδίου ήταν ο Μέριλιν Μάνσον. Ο 46χρονος διάσημος τραγουδιστής γρονθοκοπήθηκε από έναν νεαρό σε εστιατόριο του Καναδά όταν έβρισε δίχως λόγο μια κοπέλα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι.

Όπως αποκαλύπτει το TMZ στο ρεπορτάζ του, ο Μάνσον βρέθηκε στο εστιατόριο Denny's περίπου στις 2 τα ξημερώματα μαζί με την παρέα του όταν χωρίς λόγο αποκάλεσε μια κοπέλα από το διπλανό τραπέζι «σκύλα». Τότε σηκώθηκε ο σύντροφός της, ο οποίος χτύπησε με μπουνιά τον 46χρονο τραγουδιστή στο πρόσωπο, ζητώντας του το λόγο για την άνευ λόγου και αιτίας χυδαία έκφραση. Η αστυνομία σε επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε το γεγονός χωρίς όμως να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των εμπλεκομένων στο επεισόδιο.

Σύμφωνα πάντως με τον μάνατζερ του Μάνσον, δεν υπήρξε καμία πρόκληση εκ μέρους του πελάτη του προς το ζευγάρι και αναμένεται να προχωρήσει σε μηνύσεις για την επίθεση που δέχθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέριλιν Μάνσον γροθιά ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ