Πανικός στην Ερμούπολη με αφηνιασμένο οδηγό [εικόνες] - iefimerida.gr

Πανικός στην Ερμούπολη με αφηνιασμένο οδηγό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε οδηγός αυτοκινήτου το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στην Ερμούπολη της Σύρο, σπέρνοντας τον πανικό στους δρόμους της πόλης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ξεκίνησε μια ξέφρενη πορεία, τρακάροντας ό,τι έβρισκε στο διάβα του, προκαλώντας ζημιές σε δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα, ένα ταξί, μια μηχανή και ένα αγροτικό.

Χαρακτηριστικό είναι πως επάνω στο ταξί, που βρίσκονταν μέσα δύο γυναίκες, έπεσε τρεις φορές. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, παρά μόνο ελαφριά τραύματα στον οδηγό της μηχανής.

Πανικός στην Ερμούπολη με αφηνιασμένο οδηγό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ξαφνικά βλέπω ένα αμάξι να έρχεται από το απέναντι ρεύμα και να πέφτει πάνω μου, όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να με μετακινήσει αρκετά μέτρα προς τα πίσω με μανία», ανέφερε ο οδηγός του αγροτικού.

Ο οδηγός πέρα από τρέλα είχε και μεγάλο θράσος, καθώς έβριζε τους αθώους που έπεφτε πάνω τους.

Η αστυνομία και το Λιμενικό εντόπισαν το γκρι αυτοκίνητο και τον δράστη, χάρις τις καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων, οι οποίοι κράτησαν τον αριθμό του.

Πανικός στην Ερμούπολη με αφηνιασμένο οδηγό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πανικός στην Ερμούπολη με αφηνιασμένο οδηγό [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πανικός στην Ερμούπολη με αφηνιασμένο οδηγό [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πηγή: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ