ΠΑΟΚ: Στόουκ, Σουόνσι και Τσάμπιονσιπ «βλέπουν» Αθανασιάδη - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Στόουκ, Σουόνσι και Τσάμπιονσιπ «βλέπουν» Αθανασιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι το «βαρύ πυροβολικό» στην επίθεση του ΠΑΟΚ αν και φέτος στο δεύτερο μισό της σεζόν δεν... πατά καλά στο γήπεδο.

Ο διεθνής φορ ακόμη και στο ματς με την Ουγγαρία που τον χρειάστηκε η Εθνική ομάδα, δεν βοήθησε στις ευκαιρίες που είχε.

Ωστόσο, ο Κλάους μόλις φέτος μέσα στην χρονιά υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο με τετραπλάσιες αποδοχές μέχρι το 2008 και με ρήτρα 7 εκατ.ευρώ.

Μέχρι στιγμής υπήρχε το ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ, ωστόσο τώρα φαίνεται πως και ομάδες της Premier League εξετάζουν την περίπτωση του. Μέχρι στιγμής η Στόουκ και η Σουόνσι είναι οι ομάδες που έχουν φανεί ότι έχουν τον Αθανασιάδη στην λίστα τους, καθώς και ομάδες από την Τσάμπιονσιπ που έχουν στόχο την άνοδο.

Φέτος μέχρι σήμερα μετρά 18 γκολ σε 35 ματς και έχει μπροστά του ακόμη αρκετά ματς με τον ΠΑΟΚ για να μπει για τα... καλά στο μάτι τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ