Ο Τοπαλίδης επιστρέφει στην Εθνική ομάδα - iefimerida.gr

Ο Τοπαλίδης επιστρέφει στην Εθνική ομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν το δεξί χέρι του Οτο Ρεχάγκελ τις «χρυσές» μέρες της Εθνικής ομάδας.

Από το 2001 μέχρι και το 2010 ο Γιάννης Τοπαλίδης ήταν τα... αυτιά και τα μάτια του Γερμανού προπονητή, που μαζί του η Ελλάδα κατέκτησε το EURO 2004 και μπήκε στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την Sportday, ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Ρεχάγκελ βρέθηκε στο Βουκουρέστι την ημέρα που η εθνική έδινε το παιχνίδι με την Ουγγαρία, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ρουμανίας με τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας, τα Νησιά Φερόε (13/6).

Η τοποθέτηση του Γιάννη Τοπαλίδη σε ρόλο σκάουτ φαίνεται πως έχει έρθει από πρωτοβουλία του Γιώργου Καραγκούνη, αφού οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί επί σχεδόν μία δεκαετία στην εθνική ομάδα, ενώ η κίνηση αυτή βρίσκει σύμφωνο και τον Σέρχιο Μαρκαριάν.

Η θέση του σκάουτ στην εθνική είναι κενή μετά την αποχώρηση Ρανιέρι και η αποστολή του Τοπαλίδη στη ρουμανική πρωτεύουσα δείχνει πως η συνεργασία των δύο πλευρών μπορεί να γίνει μόνιμη. Εξελίξεις γύρω από το θέμα αναμένονται μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ