Παίρνει Λανγκ ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Παίρνει Λανγκ ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να αποκτήσει δεξιό μπακ μιας και ο Τριανταφυλλόπουλος δεν ικανοποιεί, ενώ ο Χρήστος Μπούρμπος δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ετσι, οι «πράσινοι» είναι κοντά στην απόκτηση του Μίκαελ Λανγκ, όπως αναφέρεται στη «SportDay».

Το «τριφύλλι» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ελβετό δεξιό μπακ που αγωνίζεται στην Γκρασχόπερς και φαίνεται πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό και ο 24χρονος παίκτης θα παίρνει 150.000 ευρώ ετησίως. Ο Λεωνίδας Βόκολος τον παρακολούθησε από κοντά την περασμένη Παρασκευή να αγωνίζεται σε ολόκληρο το ματς στο 5-0 με τη Σιόν.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ στη φετινή σεζόν έχει 26 συμμετοχές με 5 γκολ στο πρωτάθλημα, τρεις στο Κύπελλο, δύο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλες τόσες στο Europa League.

Πρόκειται για παίκτη που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το περασμένο καλοκαίρι. Όχι πολύ πάντως. Συγκεκριμένα, πέρασε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ονδούρα, όπου η Εθνική του ομάδα επικράτησε 3-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μικαελ λανγκ δεξι μπακ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ