Τουρκία: «Πόλεμος» Γκέκα – Ακισάρ - iefimerida.gr

Τουρκία: «Πόλεμος» Γκέκα – Ακισάρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα «μαχαίρια» με την διοίκηση της Ακισάρ φαίνεται πως βρίσκεται ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στην Τουρκία.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, έχοντας μάλιστα 12 γκολ σε 25 συμμετοχές. Ωστόσο, ύστερα από απόφαση του Ρομπέρτο Κάρλος, ο 34χρονος έμεινε εκτός ομάδας. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του ματς με την Γκαζιάντεπσπορ άφησε αιχμές για τη γενικότερη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.

Δεν ήταν όμως αυτό που εξόργισε τον Γκέκα. Η διοίκηση της Ακισάρ τον ειδοποίησε ότι θα πρέπει να προπονείται με την ομάδα U21 και εκείνος αρνήθηκε με αποτέλεσμα πλέον να προπονείται μόνος του. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Έλληνας διεθνής έχει στείλει επιστολή τη διοίκηση ότι σκοπεύει να προσφύγει στη FIFA για να δικαιωθεί.

Να θυμίσουμε ότι ο Ρομπέρτο Κάρλος είχε πει τότε για τον διεθνή Ελληνα σέντερ φορ «Κάποιοι παίκτες αποτελούν πρόβλημα όταν δεν αγωνίζονται. Δεν έχει να κάνει με τον επαγγελματισμό του Γκέκα. Υπήρχαν προβλήματα με την συμπεριφορά του. Είχα κάνει κάποιες σκέψεις ήδη για τον Γκέκα. Δεν του άρεσαν κάποιες αποφάσεις μου αλλά και κινήσεις μου. Επιβίωσε για μεγάλο διάστημα στην Ακισάρ επειδή σκόραρε. Του έδωσα περισσότερες ευκαιρίες για να αγωνίζεται όμως δεν είδα κάποια βελτίωση. Η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση γιατί η ατμόσφαιρα και η ηρεμία στην ομάδα είναι απαραίτητα στοιχεία. Οι ποδοσφαιριστές δεν αναπληρώνουν τον προπονητής αλλά θα πρέπει να είναι ενωμένοι για τους στόχους που έχει θέσει η Ακισάρ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ