Η Κωνσταντοπούλου επιτίθεται στους συντάκτες της Βουλής και ο Αδωνις λέει ότι τους απειλεί -Τι συνέβη - iefimerida.gr

Η Κωνσταντοπούλου επιτίθεται στους συντάκτες της Βουλής και ο Αδωνις λέει ότι τους απειλεί -Τι συνέβη

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την Επιτροπή Αλήθειας, καθώς, η Πρόεδρος της Βουλής επιτέθηκε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Το γεγονός στηλίτευσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατηγόρησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι απειλεί εμμέσως τους συντάκτες επειδή δεν την προβάλουν.

«Οι έμμεσες απειλές της ΠτΒ κας Κωνσταντοπούλου εναντίον των Κοινοβουλευτικών Συντακτών επειδή δεν την προβάλουν, είναι πρωτοφανές γεγονός!» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Σημειωτέον ότι για πρώτη φορά Πρόεδρος της Βουλής βάλλει κατά δημοσιογράφων on camera γεγονός που σχολιάστηκε και από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Το θέμα προέκυψε όταν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η κα Κωνσταντοπούλου μίλησε για τα προνόμια που απολαμβάνουν οι Κοινοβουλευτικοί Συντάκτες θέλοντας να ασκήσει κριτική για το γεγονός ότι δεν κάλυψαν την τριήμερη συνεδρίαση για το λογιστικό έλεγχο του χρέους.

«Θα πρέπει να λένε την αλήθεια στη Βουλή, να παρουσιάζουν τα γεγονότα και να είναι εδώ» σημείωσε δηκτικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Εν συνεχεία σχολίασε επικριτικά και το γεγονός ότι ορισμένοι κοινοβουλευτικοί συντάκτες σχολίαζαν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μέσω Twitter τα όσα συνέβαιναν στην συνέντευξη Τύπου.

Σημειωτέον ότι οι περισσότεροι κοινοβουλευτικοί συντάκτες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, επειδή δεν είχαν καμία ενημέρωση για την τριήμερη συνεδρίαση, δεν παραβρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ