Η Ζωή δίνει πάλι συνέντευξη -Αλλαξε και το πρόγραμμα στο κανάλι της Βουλής [εικόνες]

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνει συνέντευξη Τύπου και οι υπάλληλοι της Βουλής άλλη μία φορά έτρεχαν να μεταμορφώσουν το εντευκτήριο της Βουλής σε αίθουσα press conference.

Ηδη έχουν στηθεί και τέσσερις κάμερες, καθώς και υπερσύγχρονο σύστημα απευθείας μεταφοράς εικόνας και ήχου, ενώ καρέκλες έχουν τοποθετηθεί μπροστά από το σημείο από όπου θα μιλήσει η Πρόεδρος της Βουλής.

Φυσικά οι προετοιμασίες δεν πέρασαν απαρατήρητες μέσα στη Βουλή και ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης φωτογράφισε το χώρο και ανέβασε την εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter γράφοντας «Υπερπαραγωγή τώρα στη Βουλή για την ΣΤ της κας Προέδρου. Τετρακάμερο κλπ....και πού να σφίξουν οι ζέστες... »

Η κ. Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξή της παραχωρεί συνέντευξη Τύπου σχετικά με την επιτροπή Λογιστικού χρέους.

To εντευκτήριο της Βουλής κανονικά είναι κάπως έτσι:

Αλλαξε το πρόγραμμα του Καναλιού της Βουλής για να μεταδοθεί live η συνέντευξη Τύπου

Βέβαια οι προετοιμασίες για τη συνέντευξη της Προέδρου της Βουλής δεν περιορίστηκαν μόνο στο να μεταφερθούν τα τραπεζάκια και οι καρέκλες από το εντευκτήριο, αλλά και στο πρόγραμμα του Καναλιού της Βουλής, καθώς η κα Κωνσταντοπούλου ήθελε ζωντανή μετάδοση της συνέντευξης Τύπου. Ετσι τροποποίησε το πρόγραμμα του Καναλιού της Βουλής και αντί να μεταδοθεί, όπως θα ήταν το λογικό, η συνεδρίαση της Ολομέλειας όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, οι τηλεθεατές είδαν ντοκιμαντέρ και επαναλήψεις, προκειμένου στις 4 να γίνει live η συνέντευξη της Προέδρου.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιελάμβανε τα εκκλησιαστικά ντοκιμαντέρ «Ιδού ο Νυμφίος έρχεται»και «Τα μυστήρια της Βίβλου, ο Ιωσήφ και τα αδέλφια του» και στη συνέχεια, μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τη επιτροπής δημοσίων επιχειρήσεων, τραπεζών, οργανισμών κοινής ωφελείας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης, η οποία θα ολοκληρωνόταν στις 4.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ